Frumuseţe: 20 de vedete transformate radical de machiaj. Cum arată înainte şi după

De multe ori rămânem uimiţi de frumuseţea starurilor feminine de la Hollywood, care par absolut perfecte atât pe covorul roşu cât şi în pictorialele pentru reviste sau reclame.

Dar adevărul este departe de a fi acesta, iar arma secretă a vedetelor pentru a arăta fără cusur, pe lângă programele de editare foto, rămâne întotdeauna machiajul.

Diferenţele înainte şi după machiaj sunt de-a dreptul uimitoare în unele cazuri. Iată câteva vedete care sunt transformate radical de machiaj:
1 din 21

Nicolette Sheridan

MAI MULT DESPRE: frumusete, Hollywood, machiaj, vedete
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • agnes pe 28 Oct 2013, 19:45
    :)

    depinde de momentul in care a fost facuta poza ...sunt si vedete care arata bine sunt si ele tot femei ca si noi de altfel ,oricine dupa o zi obositoaer sau intr-o dimineata mult prea devreme trezita nu am arata ok... insa Olivia Wilde ii frumoasa si fara machia sa recunoastem,are un zambet minunat si Julia Roberts arata chiar f bine .... bine sunt si csteva excepti care nu arata OK deloc.

    2
    0

  • irina pe 22 Oct 2013, 16:03
    actrite

    unele sunt ingrozitoare fara machiaj, iar altele sunt ok. oricum ffff. putine femei in ziua de azi mai arata bine fara machiaj. iar ele probabil se trec mai repede si prin natura meseriei lor, prea mult fard la filamari, si mult prea expuse luminii artificiale de la ce se foloseste pe platourile de filmare.

    2
    2

  • Elvis Termopan pe 17 Oct 2013, 21:01
    Kate Moss

    Tipa asta arata mult mai bine fara machiaj.

    5
    2

  • kiki pe 10 Oct 2013, 07:27
    gresit

    Iar v-ati trezit in pana de subiecte si ati 'bagat' asta ca sa va aflati in treaba,sa va luati banii. In fine... Actritele in cauza sunt femei normale,cum bine spune Mary, urate sau frumoase,iar machiajul este unul normal cum facem toate la evenimente. Nu e o demonstratie de corecturi sau chiar schimbare de look,cand persoanele nu mai seamana ... Dar daca vorbim de frumusete...americancele sunt URATE si machiate si nemachiate..

    6
    3

  • mary pe 7 Oct 2013, 21:37
    vedete

    hmm unele nu arata asa de rau..adica depinde si in ce moment au fost surprinse..arata ca niste persoane normale.

    4
    1

  • mara pe 6 Oct 2013, 21:14
    )))

    chiar arata ingrozitor pielea lor de la atita machiaj si sunt si urite. dar Ana si Penelopa arata bine si fara machiaj.

    4
    1

  • hhhhh pe 5 Oct 2013, 13:13
    reclame

    bai fratilor mai lasati-ne in pace cu reclamele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nici nu te poti uita la ceva ca apare reclame cu duiumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mai ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod