Albirea dinţilor cu folie de aluminiu. Cum să procedezi?


Vrei să ai un zâmbet perfect şi o dantură impecabilă? Descoperă ce este albirea dinţilor cu folie de aluminiu şi cum să o faci şi tu acasă.
Albirea dinţilor la cabinetul stomatologic poate fi destul de scumpă, depăşind peste 1.000 de lei şedinţa, dacă este vorba despre procedura cu lampă laser, iar albirea pe baza produselor folosite la domiciliu poate depăşi de asemenea peste 500 de lei. 

Dar există şi metode foarte simple pentru albirea dinţilor acasă, cu ingrediente ieftine, pe care le ai la îndemână. O metodă revoluţionară, care devine tot mai cunoscută pe zi ce trece, este albirea dinţilor cu folie de aluminiu.

Pentru albirea dinţilor cu folie de aluminiu vei avea nevoie de:

- puţină pastă de dinţi (de preferat o pastă pentru albirea dinţilor)
- o jumătate de linguriţă cu bicarbonat de sodiu
- folie de aluminiu

Iată cum să procedezi:

Amestecă pasta de dinţi cu bicarbonatul de sodiu. Aplică pasta de dinţi amestecată cu bicarbonat de sodiu pe o bucată de folie de aluminiu, apoi fixează folia pe dinţii de sus. Repetă procedura şi pentru dinţii de jos. Lasă pasta să acţioneze timp de o oră, apoi îndepărtează folia şi spală-te pe dinţi. Repetă procedura de două ori pe săptămână pentru ca rezultatele să devină tot mai vizibile, iar dinţii tăi să se menţină cât mai albi. 

O astfel de metodă nu are efecte nocive pentru dinţii tăi, dar trebuie să ai grijă ca gingiile să nu aibă de suferit, mai ales dacă sunt sensibile. Încearcă să aplici pasta amestecată cu bicarbonat de sodiu numai pe dinţi, fără să atingă prea mult gingiile.
 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod