Albirea dinţilor cu folie de aluminiu. Cum să procedezi?

 
 
Substanţele active pentru albire din pastele de dinţi, care sunt de obicei peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă, vor avea cu ajutorul acestei tehnici mai mult timp la dispoziţie pentru a-ţi albi dinţii, potrivit cuisineandhealth.com. Pentru aceste substanţe că se găsesc în concentraţii mici în pastele de dinţi, efectul de albire va fi lent numai prin periajul de două ori pe zi. De asemenea, adăugând bicarbonatul de sodiu, care are un efect de curăţare "mecanică", şlefuind uşor suprafaţa dinţilor şi îndepărtând astfel petele, vei potenţa efectul de albire.

Cum să-ţi păstrezi dinţii albi

Chiar dacă foloseşti o astfel de metodă de albire a dinţilor, este foarte important să urmezi câteva reguli esenţiale pentru ca dantura ta să se menţină perfect albă. În primul rând, periajul de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, este obligatoriu. De asemenea, detartrajul dentar, realizat o dată la şase luni într-un cabinet stomatologic te va ajuta să ai dinţii de un alb imaculat.
 
Nu uita că unele alimente îţi pătează dinţii, anulând efectele celor mai multe tratamente de albire. Este vorba în special despre băuturile închise la culoare, aşa cum sunt cafeaua, vinul roşu, băuturile de tip cola, ceaiul negru, dar şi ceaiul verde. Consumă-le rar sau, pe cele care se poate, alege să le bei cu paiul.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!  

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod