Captura din Serial Bad Weddings

10 filme care te fac să râzi în hohote

Adam Sandler in Grown Ups

Grown Ups 1 şi 2 / Oameni mari şi fără minte


Oameni mari și fără minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, și Rob Schneider, este o comedie completă despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieții de unde s-au despărțit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te și maturizezi.


 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roby pe 24 Mar 2017, 20:08
    Filme de comedie

    Doua din filmele mentionate mai sus le-am vazut dar cea mai tare comedie dupa parerea mea este Odd Couple2 cu doi actori geniali,Walter Mathau si Jack Lemmon razi cu lacrimi tot filmul,eu cred ca l-am vazut de vreo 50 de ori si nu m-am saturat,vizionare placuta!

    0
    0

  • Rasu Plansu pe 19 Oct 2016, 23:00
    Altele

    Primul film la care am ras in hohote de la inceput pana la sfarsit a fost "O lume nebuna, nebuna, nebuna". Mi-a starnit rasul de m-au durut falcile si burta si "Un socru de cosmar". Si sunt multe alte comedii foarte bune romanesti si straine pe care nu le-am gasit aici, din pacate...

    0
    0

  • jolion pe 10 Sep 2016, 17:05
    comedii

    Comedii romanesti nu aveti in play-list? " Cuibul de viespi" o fi vreo tragedie?

    1
    0

  • Mean pe 6 Aug 2016, 17:17
    Aiurea-n tramvai!

    Cine a făcut acet clasament nu s-a uitat la prea multe comedii bune. Adică, nici un film cu Jim Carrey?! Nici unul dintre filmele din seria Scary Movie?! Nici o parodie de genul Aeroplanul, Hot Shots (Formidabilul), Naked Gun?! Nici un film cu Leslie Nielsen? E cel mai slab clasament pe care l-am văzut până acum. Bine, mpcar, că a trecut Norbit pe listă. Asta mai lipsea!

    6
    1

  • petremihai pe 29 Iun 2016, 10:03
    Slab

    Slab de tot, cand o lista despre comedii are in componenta ei 3 filme cu Adam Sandler, e clar ca e lista pe care nu ai cum sa pui baza. Jumatate este buna, jumatate este execrabila.

    6
    0

  • Marcus pe 20 Iun 2016, 18:29
    comentariu

    slab, unde ii money talks sau rush hour sau analyse this si analyse that, alea chiar sunt comedii

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod