I am Sam

6 filme care îţi rămân în suflet

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Dacă îţi plac filmele care te emoţionează, atunci această listă este pentru tine. Sunt pelicule care te trec prin toate stările şi care îţi dau speranţă.

Titlurile prezentate de Bright Side te fac să râzi şi să plângi, te storc de emoţii, te fac să priveşti viaţa altfel şi să îţi recapeţi speranţa în tine, în viitor. Sunt doar câteva propuneri dintr-un vast şir de recomandări pe care oricine le poate selecta într-o ierarhie proprie.

Sunt filme despre frumuseţea copilăriei, despre prietenie, despre forţa iubirii şi despre legătura eternă dintre părinţi şi copii.

Merită să le (re)vedeţi şi să le (re)trăiţi!

I Am Sam / Eu sunt Sam

Sam Dawson are mintea unui copil de 7 ani şi e obsedat de Beatles. El are o fiica cu o femeie de pe străzi, căreia îi da numele Lucy Diamond (după cântecul lui Beatles).

Sam îşi dă seama de limitele sale şi încearcă să o ajute pe aceasta să se realizeze în viaţă, aşa cum el n-a putut.
Legătura lor este foarte puternică, iar cei doi ţin unul la celălalt mai mult decât la orice pe lumea asta.
Lucrurile se complică atunci când autorităţile se sesizează şi vor ca Lucy să fie dată în plasament.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudiu pe 3 Iul 2016, 20:06
    Filme

    Un alt film “de pus pe rana” este “Pay It Forward” (Da mai departe!), cu Haley-Joel Osment si Helen Hunt, un film despre valoarea empatiei si puterea unui simplu gest de a schimba lumea. “Inchisoarea ingerilor” face parte din cele mai bune 10 filme “ever”. Frumosul si emotionantul film “I Am Sam” (un rol extrem de greu pentru Sean Penn, dar si o explozie de talent a micutei, pe atunci, Dakota Fanning) este destul de greu de vazut, datorita emotiilor de tot felul care il incearca pe privitor.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod