Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Observe and Report

7. Observe and Report/Fii pe fază şi raportează (2009)

La prima privire, „Fii pe fază şi raportează” pare să fie fratele interzis minorilor al lui „Paul: Mare poliţist la mall”. Seth Rogen îl interpretează pe Ronnie, un agent de securitate la mall care încearcă să câștige inima unei vânzătoare de parfumuri pe nume Brandi (Anna Faris), protejând în același timp cumpărătorii de un exhibiționist care tot vine prn zonă. De fapt, filmul este mult mai întunecat decât sună descrierea.
Ronnie nu o curtează pe Brandi, o hărţuieşte, iar la un moment dat, chiar o violează.

El este un lunatic violent ostil, consumator de droguri a cărui uniformă îi dă puţină putere, de care el abuzează din plin.
A spune că „Fii pe fază şi raportează” este o comedie neagră ar fi o afirmație modestă. Filmul nu se fereşte deloc să prezinte cele mai supărătoare impulsuri ale personajului său tulburat.
Deşi intenția poate fi provocarea unui râs incomod, nu există nici o îndoială că este un portret destul de înfiorător al unui individ dezechilibrat mintal – unul care aduce în minte ideea că figurile de autoritate nu sunt întotdeauna oameni buni, binevoitori şi de încredere cum ne așteptăm să fie.
Dacă acest gând nu vă sperie puţin, atunci nu știm ce va speria.




30 Octombrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nigger pe 31 Oct 2016, 22:43
    jalnic

    Penibilismul vostru atinge cote inimaginabile!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod