Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

United 93

2. United 93 (2006)

Evenimentele din 9 septembrie 2011 rămân confuze și astăzib pentru majoritatea. „United 93 ajută”, într-un fel, să începem procesul de înțelegere a scopului și sensului a ceea ce s-a întâmplat. Este o recreere în timp real, pe baza tuturor informațiilor disponibile, a lucrurilor care s-au produs în interiorul avionului care s-a prăbușit la pământ în Shanksville, Pennsylvania, după ce pasagerii au luptat împotriva teroriștilor care îl preluaseră.
„United 93” este absolut terifiant pentru că regizorul Paul Greengrass a făcut eforturi mar pentru a-l face să se simtă autentic.

Distribuţia este formată din actori necunoscuți, nu din staruri ușor de recunoscut. Angajații din companiile aeriene au rămas efectiv pe posturile lor pentru a păstra un sentiment de realism. Regizorul a filmat cadre extrem de lungi cu un dialog improvizat, pentru a permite actorilor un sentiment de imersiune despre care a crezut (şi a avut dreptate) că se va reflecta în intrerpretarea lor. Rezultatul este că „United 93”, pe cât este de dificil și înspăimântător de privit, ne ajută să apreciem eroismul imens al acelor pasageri, subliniind în același timp importanța vitală a luptei în confruntarea cu terorismul.

   
30 Octombrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nigger pe 31 Oct 2016, 22:43
    jalnic

    Penibilismul vostru atinge cote inimaginabile!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod