Rita Mureşan are doar 68 de kilograme. Cum a slăbit creatoarea de modă

După ce a slăbit foarte mult, Rita Mureșan este de nerecunoscut. Ea a dezvăluit la "Wowbiz" secretul ei.

"Nu pot decât să fiu recunoscătoare. Pentru mine Rita cea veche nici nu a existat. Când am avut problema cu Rebeca, fiica mea, am început să acumulez kilogramnele în plus. Nu am avut nevoie de terapeut însă aveam foarte multe întrebări la care am început să caut răspunsuri. Eu mi-am primit răspunsurile", a spus ea.

Creatoarea de modă a povestit că transformarea sa s-a produs într-un interval de un an: "Când am plecat în Peru, am avut nevoie de o lună şi jumate de cură cu legume, fără sex o lună, ulei, fără orez, pentru că nu-mi plăcea.

În aceea perioadă şi imediat ce m am întors din Peru am luat foarte multe kilograme. Aveam senzaţia că pocnesc. Iar acum m-am dezumflat. Transformarea mea s-a realizat într-un an de zile. Nu am dat mai mult de 4-5 kilograme pe lună jos. Acum 2-3 săptămâni iar am dat câteva kilograme jos, când i-am organizat mamei pomana de 6 luni. Nu stau să-mi explic, eu trebuia să învăţ nişte lucruri. În perioada asta eu puteam să mă înbolnăvesc, însă Dumnezeu mi-a dat doar kilogramele în plus".

"Cred că fiecare om dacă îşi doreşte ceva trebuie să găsească momentul potrivit.
Totul s-a petrecut treptat. Eu de un an nu mănânc carne, pentru că mi se face rău. Asta se întâmplă de când fac şcolile spirituale. Una dintre condiţii este să nu mănânci carne. Mănânc fructe de mare, peşte, legume, dar totul fără carne. Nu ţin o dietă şi nu-mi doresc să slăbesc mai mult. Sunt sexy şi sănătoasă şi am 68 de kilograme. Pot să mănânc şi cartofi prăjiţi"
, a mai spus ea.

Mădălin Ionescu a întrebat-o dacă a fost operată de doctorul Popescu, însă Rita Mureșana refuzat să răspundă la această întrebare.
"Dieta şi sportul fac parte din viaţa mea. Mi-aş face un botox, deşi îmi e frică de ace", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod