Vara aceasta ai nevoie de Restart!

Restart este singura băutură revitalizantă care detoxifiază, regenerează organismul și previne mahmureala
Restart este singura băutură revitalizantă care detoxifiază, regenerează organismul și previne mahmureala

Revitalizantul Restart conține un complex de 10 vitamine (C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12),   care ajută la revitalizarea și regenerarea organismului și contribuie la funcționarea normală a metabolismului. În plus, formula unică Restart nu conține taurină sau cafeină.

Restart este singura băutură care previne mahmureala! Restart previne acumularea de toxine în organism.
Acesta conține antioxidanții Vitamina C, Vitamina E,  Riboflavina și Caroteni care accelerează acțiunea enzimelor implicate în procesul de metabolizare a alcoolului. Antioxidanții ajută la neutralizarea radicalilor liberi reducând, astfel, simptomele neplăcute ale mahmurelii. Pentru un efect garantat, Restart se bea în paralel sau imediat după consumul de alcool.

Restart conține ingrediente naturale care combat oboseala fizică și mentală și mențin funcționarea corespunzătoare a metabolismului în timpul efortului fizic.
Restart conține fructoză și miere - surse naturale de energie. Fructoza (zahărul natural din fructe) reprezintă o importantă sursă de vitalitate și, în același timp, complexul de vitamine contribuie la reglarea randamentului energetic al metabolismului. Pe lângă faptul ca are un gust răcoritor, revitalizantul Restart conține 120 mg de Vitamina C (150% din doza zilnică recomandată), ceea ce ajută la reducerea oboselii, precum și la funcționarea normală a organismului în timpul și după activitatea fizică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod