În ultimii ani, cartofii dulci au început să se bucure de o popularitate din ce în ce mai mare. Unii specialiști sunt de părere că poți consuma și cartofi dulci și cartofi normali, deoarece ambele varietăți sunt sănătoase și delicioase. Însă care sunt diferențele între aceste...
Pentru a evita aceste afecțiuni trebuie să eviți oxalații! Oxalații sunt substanțe care se regăsesc în organismul uman și în componența numeroaselor plante. Nu sunt esențiali pentru sănătate, iar consumul excesiv poate provoca pietre la rinichi, gută, artrită reumatoidă și alte...
Un blender poate fi un aliat important în sezonul cald, când smoothie-urile sau supele înlocuiesc gustările și mesele principale, dar există câteva alimente pe care nu trebuie să le prelucrezi în acest mod.
Coșurile se numără printre cele mai enervante imperfecțiuni ale tenului.
Un bloc modern poate adăposti o fermă ce produce legume pentru locatari - acesta este conceptul care ar putea rezolva problema alimentației în viitor.
Dietele cu efecte foarte rapide nu sunt cea mai bună strategie pe termen lung, dar în cazul reuniunilor cu foștii colegi de facultate sau la evenimentele speciale apărute pe neașteptate probabil că vrei să faci totul pentru a încăpea mai repede în ținuta aleasă.
Iarna este un anotimp pe care îl asociezi cu lipsa de alimente proaspete. Temperaturile scăzute au înghețat pământul, iar legumele nu pot supraviețui acestor condiții.
Pe măsură ce sărbătorile se apropie începi să te gândești ce rețete ai vrea să pregătești. Vei avea nevoie de ingrediente versatile pentru a te putea adapta inclusiv vizitelor-surpriză.
Nu trebuie să folosești cuptorul cu microunde numai pentru popcorn, ci ai multe alte opțiuni. Află cum să-l utilizezi corect pentru a obține preparate delicioase.
Dietele cu un conținut scăzut de carbohidrați ar putea reduce speranța de viață cu până la patru ani, după cum sugerează un nou studiu. Dietele cu un conținut scăzut de carbohidrați, cum ar fi Atkins, au devenit din ce în ce mai populare pentru pierderea în greutate și au...
Cartofii sunt un aliment ieftin, hrănitor și versatil. Dar, până când o companie nu inventează un instrument inovator care să facă aceste alimente să se curețe singure sau poate o specie de cartofi fără coajă, orice consumator de cartofi trebuie să se lupte cu coaja cartofilor.
Pe lângă faptul că vrei ca preparatele tale să aibă un gust bun, există dovezi științifice conform cărora unele combinații alimentare pot crește beneficiile nutriționale. De ce? Totul are legătură cu chimia corpului uman. Anumite alimente conțin vitamine și minerale, iar...
Cine nu caută rețete ușoare de făcut în timpul verii? Mai ales unele care să implice cât mai puțin timp petrecut în fața aragazului. De aceea, poți încerca cea mai bună salată de cartofi.
Temperatura ideală la care poți să depozitezi cartofii este cuprinsă între 5 și 10 grade Celsius.
În timpul sezonului rece, dieta te sabotează, fie că îi permiți sau nu.
Din cauza conţinutului lor ridicat de amidon, cartofii consumaţi în cantităţi mari au un efect negativ asupra nivelului de zahăr din sânge.
Temperaturile scăzute pot modifica structura unui aliment, alterându-i textura, consistența și gustul.
Din grija de a păstra mâncarea în condiţii optime avem tendinţa de a le menţine la temperatură scăzută. Există însă multe produse pe care nu e nevoie să le punem la rece.
Dietele drastice şi alimentele care conţin zahăr afectează structura firului de păr. În schimb consumul de stridii, ouă şi carne de pui ajută la menţinerea sănătăţii podoabei capilare.
Reziduuri toxice, asociate problemelor de creştere la copii şi care pot declanșa cancerul, au fost depistate în cazul a două treimi din fructele şi legumele testate.
Există multe mâncăruri delicioase care, din cauza denumirilor, se confundă cu așa-zisa țară de origine. De cele mai multe ori, francezii stau la baza acestor confuzii. Cea mai mare platformă de food ordering din România a selectat 10 dintre cele mai des întâlnite mituri despre...