Mănânci şi slăbeşti! Ce îţi recomandă Oana Cuzino ca să scapi de kilogramele în plus

Prezentatoarea TV duce un stil de viaţă sănătos care o ajută să se menţină în formă în fiecare zi. Ea recomandă pe blogul său câteva alimente pe care le poţi consuma fără teama că te vei îngrăşa.

Ananas

Este utilizat în tratamentul obezităţii, având proprietăţi importante de detoxifiere, dar şi diuretice. Conţine acid citric, acid malic, vitaminele A, B, B1 şi C. Totodată, conţine şi o drojdie şi un ferment digestiv (bromelina) care digeră în câteva minute de 1.000 de ori greutatea ei de proteine şi care este comparată cu pepsina şi papaina. Ananasul mai este indicat în retenţii masive, din cauză hormonală, în convalescenţă, în dispepsii, intoxicaţii, artrită, gută sau litiază.

Grapefruit

Un fruct apreciat în special pentru conţinutul bogat în enzime care stimulează digestia.

Conţine inozitol, care contribuie la arderea grăsimilor şi la scăderea nivelului de colesterol din oraganism. De aceea, grapefruitul îl întâlnim în multe diete de slăbire sau de detoxifiere. Unii specialişti consideră că pentru a slăbi, chiar şi un singur grapefruit pe zi, consumat împreună cu cojiţa albă amară din interior, ar fi suficient. Poţi consuma jumătate de grapefruit dimineaţa, înaite de dejun sau în locul dejunului, înainte de prânz şi înainte de cină. Sucul de grapefruit nu este la fel de eficient.
Nutriţioniştii recomandă ca înaintea unei mese festive să mânânci un grapefruit, pentru că ajută procesul de ardere a grăsimelor şi a caloriilor în plus.
Consumul unui fruct de grapefruit este o profilaxie eficientă a diabetului. Rezultatele unui experiment au demonstrat că persoanele în dieta cărora a fost inclus un grapefruit zilnic, timp de 3 luni, au slăbit 1,5 kilograme fără alte modificări în alimentaţie, iar nivelul insulinei şi concentraţia glucozei s-au redus sensibil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod