Exerciţiile pe care Bella Hadid le face zilnic pentru a se menţine în formă

Modelul compensează alimentaţia nesănătoasă cu exerciţiile cardio pe care le face zilnic


Modelul a explicat că obiceiurile sale alimentare tind să o îndrepte spre îngrăşare şi că nu este slabă în mod natural. Ea îşi păstrează silueta pentru că munceşte mult şi are grijă să facă sport. Aproape că nu există zi în care vedeta să nu facă mişcare. Dacă e liberă dimineaţa, merge la piscină şi înoată, iar când are mai mult timp şi energie, preferă să facă exerciţii cardio la sală şi să-şi ridice pulsul, punând accentul pe toniferea braţelor şi a posteriorului.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea.

Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid.

Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, acesta a emigrat în SUA după o scurtă trecere prin Siria, notează Agerpres.

Yolanda Hadid, mama fetelor, este fost manechin de origine olandeză, și a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod