Vichy Slow Age - acţionează împotriva semnelor de îmbătrânire

Stiati ca? 80% din procesul de îmbătrânire a tenului este datorat factorilor externi? Solutia Vichy - Slow Age - prima gama Vichy de ingrijire care corecteaza si incetineste aparitia semnelor de imbatranire a tenului. Slow Âge acţionează împotriva semnelor  de îmbătrânire înainte ca acestea să apară  la suprafaţă. Mai concret, asta înseamnă  că influenţează de la linii fine la riduri, de la  discromii la pete pigmentare, de la pierderea  tonusului pielii la lipsa aspectului plin. Pielea  este hidratată, capătă un aspect plin și este  mai puternică, recăpătându-și tinereţea și  vitalitatea.

"Semnele îmbătrânirii nu apar doar pentru ca a mai trecut o zi de naștere.  Acestea apar deoarece, încetul cu încetul,  pielea se degradează, acest proces nefiind  vizibil la suprafaţă: nivelul de hidratare scade,  bariera cutanată este slabită, iar deteriorarea  cauzată de oxidare se accentuează.  Ceea ce știm este că primele semne  de deteriorare la nivelul pielii sunt create sub  efectele mediului înconjurător (raze UV,  poluare), stil de viaţă și într-o proporţie mai  mică sub cel al factorilor genetici individuali.
Filtrele UV sunt primele care limitează  impactul razelor UVA și UVB asupra îmbătrânirii  premature a pielii. Acestea trebuie să fie  asociate cu ingrediente cu efect antioxidant  puternic, efect de protecţie împotriva poluării  și efect fortifiant. Iar un produs de îngrijire  pentru ten nu este suficient. Îmbătrânirea pielii este în egală măsură  influenţată de ceea ce mâncam, de cât de  mult dormim și cât de des facem mișcare
". a declarat intr-un interviu exclusiv, Profesor KRUTMANN  LEIBNIZ - Institutul de Cercetare  pentru medicina mediului.

Eficacitate dovedita pe semnele de imbatranire a tenului cauzate de: UVA, UVB, oboseala, tutun, poluare, insomnie, stres.
O noua generatie de senzorialitate antirid - 90%* dintre femei apreciaza produsul. Slow Age este un fluid proaspăt și hidratant  cu o finisare catifelată și un plăcut miros floral.  Secretele laboratoarelor noastre?  O ceară  aleasă pentru punctul scăzut de topire (64°C),  pentru a îmbunătăţi absorbţia în piele. Și un  parfum   realizat asemeni parfumurilor fine.

3 ingredinte naturale recunoscute pentru puterea lor terapeutica:


- Baicalina - extract antioxidant din radacina - Folosită de peste 2000 de ani în China, Baicalina  este una dintre cele 50 de ierburi fundamentale  din medicina tradiţională chineză.
Cercetătorii  Vichy au dovedit puterea sa antioxidantă, anti-UVA  și anti-poluare.
- Bifidus, probiotic derivat - Bifidus este obţinut prin fermentarea bacteriei  Bifidobacterium Longum. Bifidus fortifică  bariera cutanată și scade sensibilitatea pielii.  Datorită Bifidus, Slow Âge face pielea mai  puternică în faţa agresiunilor externe.
- Apa termala mineralizanta Vichy - pură și incărcată cu 15 minerale esenţiale, are proprietăţi de re-echilibrare, fortifiere și regenerare,  dovedite in vitro și în teste clinice știinţifice.

*CUT – Franţa 200 femei și Germania 200 femei – 4 săptămâni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod