Tonul, somonul, ceaiul verde, roșiile ajută la arderea grăsimilor


Nutriționista Frida Harju a împărtășit câteva dintre secretele alimentare care ajută la slăbit. Experta este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile, relatează site-ul 7sur7.be, citat de Agerpres.
Contrar a ceea ce se crede de obicei, mâncatul poate ajuta la slăbit, însă trebuie făcute alegeri alimentare bune. O serie de alimente contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor. "Cu cât mâncați mai multe alimente nutritive, cu atât veți slăbi mai mult. Și nu vă va fi niciodată foame", este de părere Frida Harju.

Nutriționista recomandă, de exemplu, pește gras, ca tonul sau somonul, care convin de minune metabolismului.
Grapefruitul, scorțișoara și roșiile împiedică, de exemplu, corpul să stocheze grăsimile.

Specialista recomandă consumul de hrană condimentată pentru scăderea poftei de mâncare și o banană după masă.

Banana ajută la metabolizarea grăsimilor și favorizează digestia. Printre alte alimente recomandate se numără lintea, nucile, quinoa, fructul de avocado și broccoli, conchide site-ul menţionat de Agerpres.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;