Dieta inimii frânte: Cât a slăbit o tânără după o despărțire dureroasă

Transformarea fizică prin care a trecut Amy după despărțirea de iubitul ei este uimitoare: acum are 81 de kilograme și participă la competiții sportive


Acum Amy are 81 de kilograme, mănâncă sănătos și participă la competiții sportive - este complet diferită de fata obeză din tinerețe. "Am o relație complet diferită cu mine acum. Am un surplus de piele cu care nu mă împac, dar mai repede accept asta decât să fiu iarăși persoana care eram înainte", a spus ea. "E o luptă mentală și fizică și creierul meu a avut nevoie de mai mulți ani ca să mă împac cu corpul meu și să accept că trebuie să fiu așa cum am devenit."

La schimbarea impresionantă pe care a reușit-o a contribuit și faptul că a început să facă mișcare, în special mers, cât de mult poate.

Contează apoi și faptul că gătește singură și își face planul alimentar pentru următoarea săptămână. "Mănânc multe fructe și legume proaspete și e uimitor cât de multe alimente noi am descoperit de când am luat-o pe drumul ăsta", a spus ea.

"Am început încetișor bătălia cu greutatea. M-am bucurat cât am urmat planul, dar a devenit mai greu pe măsură ce mă apropiam de obiectiv. În ultimele șase luni, am lăsat-o mai ușor ca să mă întorc unde mă simțeam mai bine.
Te ajută să-și amintești care e obiectivul și să perseverezi ca să te întorci la el"
, a explicat Amy.

Confirmarea succesului ei a venit într-un mod neobișnuit, când o rudă nu a recunoscut-o. "Prietenii și familia mea nu m-au crezut că în pozele de dinainte eram eu. La o nuntă, o rudă nici nu m-a recunoscut, a fost ceva nemaipomenit pentru mine", a povestit Amy, mărturisind că i-a fost de mare ajutor și sprijinul comunității online, unde și-a împărtășit proiectul personal.
"Comunitatea de pe Instragam e uriașă, pe măsură ce progresam am găsit inspirația la unii urmăritori ai Slimming World followers care postau ideile lor de rețete. Dacă vrei să faci mișcare, caută-ți un prieten cu care să exersezi, vei avea o motivație de a-l ajuta să nu cedeze și vă veți sprijini unul pe celălalt", i-a sfătuit ea pe cei care vor să slăbească.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod