Dragostea n-a murit: Omagiul emoționant pe care Céline Dion i-l aduce soțului răpus de cancer

Au trecut trei ani de când vedeta în vârstă de 50 de ani și-a pierdut soțul, răpus de cancer, dar ea simte că acesta îi stă mereu alături.

Au trecut trei ani de când René Angélil, pe care l-a iubit enorm, s-a stins din viață, însă Céline Dion continuă să-i simtă prezența în viața sa. În semn de omagiu, cântăreața canadiană a postat luni o imagine cu soțul ei, din vremurile bune, când amândoi erau fericiți. "Dragul meu René... mereu cu mine... mereu vei fi. În memoria ta...", a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

René a murit pe 14 ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, după trei ani de tratament contra cancerului la gât.

În august 2015, Celine Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei dorea să-şi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

Solista a mai suferit o pierdere după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii ei, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins. Acesta a decedat la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă.

Relația dintre Céline Dion și René Angélil a început pe plan profesional când artista avea 12 ani, iar el i-a devenit manager, demonstrând o încredere oarbă în viitorul ei până într-acolo încât și-a ipotecat casa pentru a-i putea finanța albumul de debut.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat când artista avea 19 ani, iar nunta lor extravagantă, organizată în 1994, a fost transmisă în direct de televiziunea canadiană.

La nouă luni după moartea lui René, Céline a mărturisit într-un interviu pentru CBS că el a fost singurul bărbat pe care l-a iubit și sărutat vreodată.
În ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat în încercarea de a avea copii, ei au devenit părinții a trei băieți: René-Charles, născut în 2001, și gemenii Eddy și Nelson, născuți în 2010. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod