Respect pentru o alergătoare curajoasă: S-a luptat cu un agresor şi i-a spart capul - FOTO


Înainte de acest incident, Kelly a urmat doar câteva săptămâni un curs de autoapărare, dar a folosit pe loc tot ceea ce apucase să înveţe până atunci.

Într-o postare pe Instagram, ea a publicat mai multe imagini în care se văd urmele atacului. "Am o tăietură pe faţă care a fost cusută, corpul e zdruncinat, dar spiritul meu e intact", a scris tânăra.

Cu toate acestea, nici atacatorul n-o duce prea bine: Kelly i-a spart capul şi a avut nevoie de mai multe puncte de sutură la rana de pe frunte, apoi a fost dus în arest de poliţişti. Cu ocazia asta, a învăţat că nu e bine să te pui cu o alergătoare.

Atacurile împotriva femeilor care practică alergarea sunt un fenomen infracţional destul de răspândit în Statele Unite, unde în fiecare an se înregistrează cazuri de atacuri grave şi de violuri. Faptul că Herron a scăpat cu răni minore dintr-o asemenea situaţie critică este remarcabil, notează presa americană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod