Nomazii din zilele noastre: Au vândut tot ce aveau ca să-şi ia o dubiţă şi să colinde lumea - FOTO

Doi tineri olandezi călătoresc prin toată lumea cu o dubiţă pe care au cumpărat-o după ce şi-au vândut casa şi tot ce aveau. Imaginile pe care le-au făcut dovedesc că n-au greşit când au făcut această alegere.

Jeroen şi iubita lui, Hedwig, sunt un cuplu din Amsterdam care a făcut o alegere curajoasă. Într-o vineri seară din iunie anul trecut, ei au decis să vândă tot ce aveau, iar cu banii obţinuţi să-şi cumpere un van cu care să călătorească prin lume, fără grija zilei de mâine.

Zis şi făcut. Dubiţa, un Volkwagen retro, au botezat-o Chewie, iar la bord au urcat şi cei doi câini ai cuplului, Tommie şi Olaf. În octombrie au purces la drum, iar până acum au trecut prin Olanda, Belgia, Franţa, Spania, Portugalia şi Maroc, bucurându-se de peisaje, de soare şi de un stil de viaţă mult mai relaxat. Le place la nebunie ceea ce fac acum şi spun că această aventură a meritat să rişte. Fotografiile superbe pe care le postează pe Instagram le dau dreptate.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod