A fost acuzată că face fotografii slabe. Replica ei nu are nevoie de cuvinte

O fotografă din Polonia a realizat o serie de imagini care surprind frumuseţea copilăriei, dar nu se aştepta să fie criticată pentru un detaliu pe care ea îl apreciază.
Iwona Podlasińska este de mai mulţi ani artist fotograf. A crescut în Kielce, un oraş din Polonia înconjurat de dealuri şi păduri pitoreşti, unde a descoperit frumuseţea naturii şi pasiunea pentru fotografie. Cu doi ani în urmă, ea a început să surprindă magia copilăriei în imagini unice, foarte reuşite. Şi-a fotografiat cei coi copii şi pe verişoarele lor într-o serie de cadre superbe, ce surprind o lume de basm, un univers feeric la care noi, adulţii, râvnim cu nostalgie.

În 2015, o prietenă din lumea fotografiei a publicat într-un ziar polonez mai multe fotografii care fusese postate şi pe Bored Panda.
Iniţial, Iwona s-a bucurat, pentru că era o confirmare că nişa pe care s-a specializat începe să atragă interesul publicului, dar ulterior au apărut câteva comentarii negative care aproape au făcut-o să se lase de fotografie.

Unul dintre cei care o criticau susţinea că imaginile ei nu sunt bune de nimic, fiindcă în fiecare fotografie se vede spatale copiilor. Pentru o vreme, a lăsat deoparte camera foto şi s-a tot gândit la asta - ce era rău în faptul că în pozele ei copiii apăreau şi cu spatele?

În cele din urmă, Iwona a luat decizia să nu-i lase să-i distrugă pasiunea, să pozeze aşa cum vrea ea şi cum se pricepe.
A continuat să fotografieze copii care apar cu spatele, demonstrând că nu trebuie să arăţi un chip pentru a face mai interesantă o fotografie. Le-a dat criticilor săi cei mai potrivită replică, cu fotografii în care figurile copiilor nu se văd, iar imaginile foarte sugestive nu mai au nevoie de alte comentarii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod