„Sclavii“ Instagram: Chinul bărbaţilor puşi să le facă poze perfecte iubitelor

de Daniel Dumitrescu, 21 Februarie 2017

Nu-i uşor să faci cele mai frumoase poze, care să impresioneze pe Instagram şi să ia o mulţime de like-uri pe Facebook. Bărbaţii ştiu cel mai bine asta.
Nu pentru că îşi fac poze, ci pentru că ei trebuie să le facă pe plac iubitelor care îi pun să le fotografieze. Dar nu oricum, ci în cele mai bune ipostaze care le avantajează şi le aduc aprecieri pe reţelele de socializare.

E nevoie de multă muncă, să ştiţi! Trebuie să stai cocoşat, să stai în soare sau în frig, să te pui pe burtă sau să te caţeri pe ceva şi trebuie să tragi o mulţime de cadre - practic te transformi un pic într-un fotograf care are ca sarcină să facă cea mai bună imagine pentru un client.
Dar ce nu face un bărbat pentru femeia pe care o iubeşte!

Pe internet a apărut o pagină intitulată sugestiv "Boyfriends of Instagram", care conţine o mulţime de fotografii amuzante cu bărbaţi puşi de partenerele lor să le pozeze pentru postări pe reţelele de socializare, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Pentru unii pare floare la ureche toată treaba, dar alţii au avut ceva de furcă...

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod