Fără Photoshop: Cappadocia, un loc ca de pe altă planetă

Cappadocia e un loc fără seamăn pe Pământ. Imaginile cu relieful de origine vulcanică din această regiune a Turciei n-au nevoie de Photoshop pentru a impresiona.
Cu un relief extraterestru, "desenat" de activitatea vulcanică, cu un oraş subteran, creat cu 1.000 de ani î.Hr. şi cu numeroase mănăstiri săpate în stâncă, Cappadocia este un tărâm fabulos, popularizat în ultima perioadă de excursiile cu balonul, practicate zilnic aici pentru turişti.

Stâncile ţuguiate au fost create de erupţiile vulcanilor şi de lava care le-a acoperit. De-a lungul mileniilor, apa şi gheaţa au sculptat cu răbdare valea, transformând-o într-un platou crenelat.
Peisajul incredibil îţi taie respiraţia când îl admiri cocoţat de pe vârful unei stânci sau, şi mai bine, dintr-un balon cu aer cald.

Kristina Makeeva, o fotografă din Rusia, a fost acolo şi a surprins în imagini superbe frumuseţea acestui loc. Instantaneele sale pline de culoare sunt apreciate de cei peste 200.000 de admiratori de pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod