Au înnebunit cireşii! Spectacolul pomilor roz din Japonia - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Sosirea primăverii a produs o "explozie" de roz în Japonia, ţară recunoscută pentru cireşii care înfloresc spectaculos după fiecare iarnă.
Primăvara a umplut de culoare orăşelul Kawazu din estul Japoniei. Această localitate se mândreşte cu peste 8.000 de cireşi care la fiecare sfârşit de februarie înfloresc şi creează peisaje de vis, atrăgând numeroşi turişti.


Florile de cireş, numite sakura în japoneză, apar de obicei la sfârşitul lunii martie sau la început de aprilie, dar pomii din Kawazu aparţin unui soi care înfloreşte mai devreme, relatează Bored Panda.

O linie miniaturală de tren îi plimbă pe vizitatori pe sub cireşii înfloriţi, desfătându-i cu mirosul şi imaginile de basm care îi înconjoară.
Noaptea, pomii sunt iluminaţi cu beculeţe, iar imaginea lor se reflectă în apa din jurul peninsulei Izu.
Este o panoramă de vis, care poate relaxa şi cel mai stresat om din lume.

Cireşii sunt un element important al culturii nipone. Natura efemeră a florilor roz este privită ca un simbol al trecerii rapide a vieţii, invitând la acceptarea karmei şi a destinului, dar şi la împăcarea cu moartea implacabilă.
De aceea, cireşii apar atât de des în arta niponă şi au devenit un simbol al Japoniei, notează sursa citată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod