sala

Un pensionar de 90 de ani le dă clasă puştilor care merg la sală: Face 24 de tracţiuni! - VIDEO

Un pensionar din Florida continuă să meargă la sală chiar şi la 90 de ani. El reuşeşte să facă o serie de 24 de tracţiuni la bară.

La 90 de ani, toţi am fi mulţumiţi să mai putem sta în picioare, să mergem, să putem vedea şi să înţelegem ce se întâmplă în jurul nostru. Un bătrânel din Florida are, însă, aşteptări mai mari şi asta pentru că toată viaţa a făcut gimnastică şi a fost un om activ.

De altfel, el a sărbătorit împlinirea a 90 de ani la sala de gimnastică, împreună cu fiul său, unde a băgat o serie de 24 de tracţuni, aşa cum face de obicei, uimindu-i pe tinerii care îşi umflaseră muşchii privindu-l contrariaţi pe bunicul care intrase pe uşă.



"Acesta este tatăl meu. Este ziua lui azi şi împlineşte 90 de ani. Mergem periodic la sală şi îi place să facă tracţiuni la bară. Cred că rezistă bine, ţinând cont că şi-a rupt ambele coate când era mic. Pentru cei care se întreabă cum şi le-a rupt - se bătea cu un tip mai mare decât el, iar acesta l-a lovit cu o bâtă peste ambele braţe până i le-a dat peste cap. A fost o nebunie, asta îi limitează acum un pic ambiţia, mai are dureri uneori", a scris pe o reţea de socializare fiul bătrânului.

Îmbrăcat într-o cămaşă şi pantaloni kaki, Vern nu arată chiar ca un gimnast.

Dar când se apucă cu mâinile de bare, el face cu nonşalanţă 24 de tracţiuni una după alta.

Imaginile au fost înregistrate la sala Anytime Fitness din Haines City, Florida, unde Vern merge de trei ori pe săptămână. Clipul postat pe YouTube are peste 900.000 de vizualizări, iar pe Imgur a smuls o mulţime de comentarii pozitive, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod