Cum au scăpat de chirie: Au transformat un autobuz într-o casă - VIDEO

O familie de cinci persoane trăieşte într-un autobuz modificat, transformat într-o casă mobilă. Locuinţa lor neobişnuită are multe avantaje.

Minimalismul este în vogă pe internet, unde apar tot felul de idei pe care oamenii le împărtăşesc pentru demonstra cum poţi scăpa de chiriile prea mari sau de ratele la bancă. În general, este vorba despre case mici, improvizate, care au multe avantaje, cele mai importante fiind mobilitatea şi economiile făcute.

Iată un exemplu interesant: Doi tineri, Brian şi Starla Sullivan, din Renton, Washington (Statele Unite) şi cei trei copii ai lor, Charlie, Henry şi Lincoln, trăiesc într-un autobuz şcolar renovat.

Exact, cinci suflete într-un spaţiu de tip vagon şi se descurcă destul de bine, contrar aşteptărilor, pentru că procesul de transformare a fost bine gândit şi "căsuţa" lor le oferă tot confortul.

Mai întâi, renovarea a constat în scoaterea scaunelor şi în compartimentarea spaţiului. Pasul următor a fost introducerea sistemului de încălzire şi a conductelor de apă şi canalizare, apoi montarea duşumelei.

Cu totul, transformarea autuobuzului într-un spaţiu de locuit a costat 30.000 de dolari şi a durat un an.

Acum autobuzul oferă tot confortul unei case normale, cu bucătărie, baie, spaţii de locuit şi canapele extensibile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod