Cum au scăpat de chirie: Au transformat un autobuz într-o casă - VIDEO

autobuz
Proiectul pe baza căruia a fost renovat autobuzul a inclus toate facilităţile unui apartament obişnuit


Transformarea radicală a autobuzului are multe beneficii, explică Starla Sullivan: "Am plătit cam un sfert din costurile pe care le-am fi avut dacă stăteam în altă parte. Costul utilităţilor e de asemenea la un sfert din nivelul unei case normale, aşa că avem mai mulţi bani să ne plătim facturile, şcolile copiilor şi să măncâm ce vrem."

Deşi arată interesant, autobuzul a adus şi unele provocări în stilul de viaţă al acestei familii - când e ger, apa îngheaţă, iar alimentarea cu gaz nu funcţionează normal.

În plus, copiii cresc, iar spaţiul redus tinde să devină o problemă. Totuşi, cei doi părinţi rămân optimişti şi spun că la nevoie vor putea face noi renovări, de exemplu să construiască un alt spaţiu lipit de autobuz.

Chiar dacă vecinii nu-i prea înţeleg şi cam râd de ei, cei doi părinţi spun că nu vor renunţa în viitor la această soluţie de locuit. "Şi dacă renunţăm la autobuz tot vor râde de noi. Suntem nişte oameni ridicoli", face haz de necaz Starla Sullivan.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod