Tunsoarea de acum 100 de ani care e şi azi la modă - VIDEO

Imagini vechi de aproape un secol redau caracterul unic al tunsorii în stil rwandez. Astăzi, această tunsoare e considerată modernă, dar ea are rădăcini vechi.

În fiecare an vedem noi tunsori extravagante şi ne mirăm câtă imaginaţie au hair stiliştii. Dar nimic nu se compară cu Amasunzu, un stil rwandez care în urmă cu un secol era preferat atât de bărbaţi, cât şi de femeile necăsătorite pentru a le semnala celor care căutau o parteneră că sunt singure şi că se află la vârsta măritişului, relatează designyoutrust.com.

Oamenii care abordau acest stil îşi tundeau la zero creştetul capului şi îşi lăsau părul să crească în forme crestate. Existau peste 30 de stiluri ale acestei tunsori şi chiar dacă astăzi nu mai e atât de răspândit, încă există rwandezi care continuă tradiţia. Aşa că dacă vedeţi tunsori mai fistichii, e bine să ştiţi că nu toate au fost inventate după anii '80.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod