Perechea potrivită: Sunt căsătoriţi de 37 de ani şi îşi asortează mereu ţinutele - FOTO

Un cuplu care a sărbătorit 37 de ani de căsnicie a devenit celebru pe Instagram pentru că îşi asortează perfect toate ţinutele. La peste 60 de ani, cei doi pozează ca doi fashionişti şi sunt foarte admiraţi în Japonia.
Pentru unii este complicat să-şi găsească două şosete din aceeaşi pereche în propria casă. Însă pentru un cuplu nipon ţinutele asortate au devenit o obişnuinţă pe care au transformat-o în hobby. Căsătoriţi de 37 de ani, ce doi au peste 60 de ani şi arată foarte bine, iar hainele pe care le aleg în aşa fel încât să se potrivească culorile îi întineresc.

După mai mulţi ani, cuplul şi-a creat un cont pe Instagram, denumit bonpon511, pe baza unei combinaţii între numele lor plus data căsătoriei, şi au ajuns la peste 65.000 de urmăritori, relatează Bored Panda. Jocurile vestimentare ale celor doi fashionişti sexagenari sunt foarte apreciate, iar oamenii le urmăresc fotografiile pentru că le înveselesc ziua.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod