Cum să-ți menții sânii fermi și sexy cât mai mult timp? 5 reguli

Gravitația este principalul motiv pentru care sânii își pierd fermitatea. Pe lângă aceasta se adaugă schimbările hormonale, transformările care au loc în timpul sarcinii, dar și oscilațiile mari de greutate.
Descoperă ce poți face pentru a-ți păstra sânii frumoși cât mai mult timp:

Alege sutiene de calitate

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a preveni lăsarea sânilor este de a purta sutien. Cu cât sânii sunt mai mari, fie că sunt naturali, cu implanturi sau în timpul sarcinii, cu atât efectul gravitației asupra lor este mai ridicat și își vor pierde fermitatea. De aceea, susținerea oferită de sutien este esențială. Alege sutiene de calitate, care ți se potrivesc perfect. Măsoară-te înainte de a cumpăra un sutien, pentru a alege mărimea potrivită, și probează întotdeauna sutienul înainte de a-l cumpăra.

Evită oscilațiile de greutate

Atunci când greutatea ta fluctuează mult de-a lungul anilor, pielea sânilor este forțată să se extindă brusc. Te poți confrunta apoi nu doar cu sâni lăsați, lipsiți de fermitate, ci și cu vergeturi inestetice pe suprafața lor.
Încearcă să-ți păstrezi greutatea constantă de-a lungul anilor. Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, alege o dietă sănătoasă, care îți permite să slăbești treptat și evită dietele agresive care îți afectează nu doar frumusețea sânilor, cât și starea de sănătate.

Poartă bustiere pe timpul nopții

Și în timpul celor aproximativ opt ore de somn pe noapte sânii tăi au nevoie de susținere, mai ales dacă sunt mari. O bustieră comodă este soluția perfectă pentru a le oferi susținere sânilor tăi pe timpul nopții și a evita astfel pierderea fermității. Alege o bustieră din material textil moale, care îți oferă susținere fără să fie incomodă.

Hidratează-ți pielea

Pielea hidratată este mult mai elastică și suplă decât cea uscată, iar în ceea ce privește frumusețea sânilor, acest lucru este extrem de important. Dacă pielea ta este hidratată corespunzător, sânii tăi se vor menține frumoși și fermi cât mai mult timp.
Uleiurile sunt cele mai eficiente soluții pentru a combate rapid pielea uscată, dar și pentru a preveni apariția vergeturilor la nivelul sânilor. După duș, pe pielea umedă, aplică în palme câteva picături de ulei și masează-ți delicat sânii. Poți folosi uleiurile pentru bebeluși, dar și variante naturale precum uleiul de măsline, uleiul de cocos, untul de cacao etc.

Exercițiile sunt esențiale

Exercițiile fizice moderate contribuie semnificativ la redobândirea sau menținerea frumuseții bustului. Practica yoga este foarte utilă în acest sens deoarece include posturi și exerciții care mențin fermitatea bustului.
Încearcă 6 exerciții yoga care îți fac sânii mai frumoși sau Cele mai bune poziţii de yoga pentru sâni fermi.

Nu uita să verifici cu regularitate sănătatea sânilor tăi. Îți poate salva viața prin depistarea în fază incipientă a cancerului de sân. În afara palpării pe care o poți face singură, este important să mergi la medic o dată pe an pentru o ecografie mamară dacă ai sub 40 de ani sau o mamografie, dacă ai peste 40 de ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod