Aloe vera

5 beneficii pe care le poate avea aloe vera pentru frumuseţe

Cu toţii ştim că aloe vera a fost folosită ca remediu împotriva arsurilor solare, dar ea aduce multe alte beneficii pentru frumuseţe.
Marile companii folosesc aloe vera nu doar pentru produsele de îngrijire a pielii, ci şi pentru băuturi. S-a dovedit clinic că această plantă magică nu îmbunătăţeşte doar calitatea pielii, ci şi sănătatea cardiovasculară.

Descoperă 5 beneficii pe care aceasta le aduce, conform Womenshealthmag:

Foloseşte-o ca demachiant

Aloe vera are capacitatea de a şterge machiajul cu doar câteva mişcări simple. Tot cec trebuie să faci este să adaugi o cantitate mică de aloe pură pe p dischetă de bumbac şi să îţi ştergi faţa atunci când vrei să te demachiezi.

Luptă contra ridurilor

Un studiu realizat în 2009 publicat în Analele de Dermatologie a remarcat faptul că 90 de zile de consum al gelului de aloe luptă contra ridurilor şi îmbunătăţeşte semnificativ elasiticitatea pielii.

Aranjează sprâncenele

Sprâncenele tale sunt neastâmpărate? Pur şi simplu înmoaie peria de la un rimel într-un gel din aloe şi fixează-le pentru întreaga zi.

Reduce inflamaţia pielii

Nu este vorba doar de pielea acneică predispusă la roşeaţă şi iritaţii, ci la ultilizarea acestei plante pentru orice alt tip de piele pentru a reduce inflamaţia.

Menţine gura sănătoasă

Un studiu din 2014 a arătat că o polizaharidă din alor ajută la reducerea ulcerelor orale şi a durerii provocată de acestea. Această plantă este, de asemenea, cunoscută pentru că ajută în cazul dingivitei atunci când este aplicată local, deoarece reduce umflarea, inflamaţia şi sângerarea gingiilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod