Smokey eyes foarte intens

6 trucuri de machiaj la care trebuie să renunţi

În fiecare an există o serie de tendinţe în machiaj care devin extrem de populare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că se potrivesc pentru oricine!
Nu orice tendinţă de frumuseţe arată bine pe toată lumea, iar Bright Side ne prezintă 6 trucuri de machiaj care trebuie să dispară pentru totdeauna!

1. Smokey eyes foarte intens

Prea mult dăunează! Conturul ochilor foarte intens nu numai că nu te va face mai sexy, dar îţi va oferi un aspect neşlefuit şi nepotrivit ochilor tăi. Un astfel de machiaj poate strica o faţă frumoasă şi te poate face să pari nefirească şi agresivă.

2. Efect de buze mărite

Mărirea buzelor cu ajutorul rujului nu este o idee bună.
Dacă aplici un creion de buze şi apoi culoare deasupra conturului natural al gurii va fi un eşec total. Nu trage prea mult în afara formei buzelor tale dacă nu vrei să arăţi caraghios.

3. Gene false

Genele false pot fi o soluţie pentru obţinerea unul look glamour, dar folosirea lor în exces poate avea efecte dezastruoase. Multe femei apelează la acest truc de machiaj pentru a arăta perfect, însă aceste gene nu trebuie să arate ca şi când şi-ai lua zborul sau să fie atât de grele încât să îţi tragă pleoapele în jos.
Dacă nu poţi trăi fără ele, asigură-te că alegi un set de gene cu aspect natural!

4. Sprâncene groase sau mult prea subţiri

Sprâncenele îţi pot scoate ochii şi trăsăturile feţei în evidenţă, dar atunci când sunt prea subţiri sau prea groase ele îţi pot strica complet aspectul. Un aspect natural este ceea ce majoritatea oamenilor consideră atractiv la o femeie!

5. Bronz fals

Un aspect sănătos şi perfect de bronz este ceea ce îşi doresc multe femei. Dar dacă exagerezi cu cremele autobronzante, iar pielea ta este prea întunecată, prea maro sau prea portocalie, atunci look-ul tău este dezastruos.
Prea mult autobronzant poate avea ca rezultat dungi şi estompări inegale de culoare, ceea ce te va face să arăţi ciudat sau chiar înfricoşător.

6. Machiaj de vampă

Dacă acest tip de machiaj este numai bun pentru revistele de modă, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţa reală, unde de multe ori pare vulgar şi ieftin. Acest tip de machiaj face ca femeile să pară mai în vârstă, adăugând o notă de agresivitate şi asprime look-ului lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod