Retete practice si sanatoase pentru diabetici

Ciuperci marinate cu branza (2 portii) Ingrediente

  •  2 ciuperci de dimensiune mai mare;
  •  1/2 pahar cu otet de mere cu miere;
  •  1 lingura cu zahar brun;
  •  1/4 lingurita cu rozmarin uscat;
  •  1 lingurita cu usturoi pisat;
  •  2 bucati de branza.


Mod de preparare

  • se spala ciupercile si se lasa la uscat pe o farfurie;
  • intr-un bol amesteca otetul, zaharul brun, rozmarin si usturoi, dupa care torni amestecul peste ciuperci si il lasi timp de 10 minute pentru ca ciupercile sa prinda gust;
  • frige pe gratar ciupercile, intorcandu-le din cand in cand.
    De regula este nevoie de cate 4 minute pentru fiecare parte.
  • aseaza o felie de branza in fiecare ciuperca si continua sa lasi ciupercile pe gril pana cand branza s-a topit.

Mancarea se serveste calda, asezandu-se fiecare ciuperca pe cate o farfurie.

Informatii nutritionale (1 portie): 157 calorii, 19 mg colesterol, 10 g proteine, 256 mg sodiu, 13 g carbohidrati, 2 g fibre, 606 mg potasiu, 224 mg calciu, 5 g grasimi saturate, 2 g grasimi mononesaturate, 8 g total grasimi.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexa pe 17 Aug 2009, 23:27
    buna

    cu zahar pt diabetici??????

    11
    9

  • apolzan denisa pe 3 Aug 2009, 15:04
    buna....

    poi este foarte bun am si mancat am facut este f f f f f f f f bun si sper adika cred ca este foarte sanatossss

    8
    0

  • diaconescu geanina pe 10 Feb 2009, 11:19
    supa de rosii cu porumb

    este foarte gustoasa si foarte sanatoasa

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod