Horoscopul săptămânii viitoare

Descoperă previuziunile astrale pentru a doua săptămână din luna august. Află cum stai cu dragostea, banii şi sănătatea şi dacă este momentul să iei decizii importante. Iată care sunt previziunile pentru perioada 8 - 14 august 2011:

Horoscop: Cât de tandru este, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cât de tandru poate fi un bărbat? Află care sunt caracteristicile fiecărei zodii la acest capitol şi descoperă la ce să te aştepţi din partea iubitului tău când vine vorba de momente de tandreţe.

Cum funcţionează mintea unei femei?

Cocktail-uri minuţios pregătite de amintirile, obiceiurile, alimentaţia şi starea noastră psihică şi fizică, hormonii sunt aproape decisivi în manifestările noastre ca femei în fiecare zi. Când ne este teamă, când iubim, când dorim, când plângem, râdem, obosim, când ne îngrijorăm sau nu ne mai pasă, toate acestea au o origine bine determinată.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 01 - 07 august.

Horoscop: Află cum stai cu banii în luna august

Descoperă care sunt previziunile pentru luna august, în ceea ce priveşte partea financiară. Află dacă vei avea bani pentru concediu!

Horoscopul lunii august

Descoperă preveziunile astrale pentru luna august şi află la ce să te aştepţi. Află cum stai cu dragostea, dar şi cu viaţa profesională, zodie cu zodie.

Horoscop: Cât de greu este de agăţat, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cât de uşor poţi să agăţi un bărbat în funcţie de zodie? Află care sunt caracteristicile fiecăruia şi cum să-l faci să se îndrăgostească de tine.

Ce-şi doresc femeile?

Nu cred că există femeie în această lume care să nu se fi trezit într-o zi cu sentimentul că nu ştie cine este. Toată viaţa este o lungă serie de descoperiri, unele mai amuzante, altele mai puţin, în care noi, femeile, descoperim realităţi pe care nu le-am fi bănuit.

Horoscop: Cât de uşor treci peste o relaţie eşuată, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum reacţionezi când ai parte de dezamăgiri în dragoste? Vezi care sunt predicţiile astrelor, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 25 - 31 iulie

Horoscop: Ce îi place în pat, în funcţie de cifra destinului

Cifra destinului te ajută să descoperi cum îţi exteriorizezi sentimentele în pat, care este relaţia ta cu plăcerea şi cât eşti de dispusă să oferi sau să primeşti plăcere. Acelaşi lucru îl poţi afla şi despre partenerul tău, ceea ce te ajută să îi descoperi preferinţele, slăbiciunile şi fanteziile.

Horoscop: Pasiunile lui, în funcţie de zodie

Dacă eşti îndrăgostită şi vrei să ştii ce îi place celui pe care ai pus ochii, descoperă cu ajutorul horoscopului. Află care sunt pasiunile lui, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât de bună eşti la pat, în funcţie de cifra destinului

Ştiai că un număr îţi poate oferi mai multe detalii referitoare la viaţa şi viitorul tău? Acesta este Numărul destinului. Cu ajutorul acestuia poţi afla caracteristicile tale, dar şi elemente cheie despre multe aspecte ale vieţii tale, inclusiv cea sexuală.

Horoscop: Ce jocuri sexuale îi plac în funcţie de zodie

Dacă vrei să ştii care sunt fanteziile iubitului tău, întreabă astrele. Descoperă ce jocuri sexuale prferă, în funcţie de trăsăturile zodiei sale.

Horoscop: Călătorie în istoria astrologiei

Puţini oameni cred în astrologie. Şi totuşi, consultarea horoscopului a devenit, oarecum, un gest firesc în peisajul cotidian. Aproape toată lumea caută în ziare, pe internet, la radio sau la TV "preziceri" despre cum o să-i meargă cu sănătatea, banii, afacerile sau cu dragostea. Este destinul nostru scris în stele?

Horoscop: Unde îi place să fie sărutat, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt zonele erogene ale iubitului tău şi mai ales unde îi place să fie sărutat, în funcţie de caracteristicile zodiei lui.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 18 - 24 iulie 2011

Test: Ce tip de amantă eşti?

Când unde cât şi cum îţi place să faci sex? E adevărat că posibilităţile sunt nelimitate, dar noi credem că dincolo de nunaţe există doar câteva tipuri de amante. Află şi tu ce personalitate sexuală ai!

Horoscop: Cât de predispusă eşti la eşec

Astrele te ajută să afli care sunt riscurile să ai parte de eşecuri, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop: Ce nu îi place la o femeie, în funcţie de zodie

Află ce nu accepta un bărbat nici în ruptul capului la o femeie, în funcţie de zodie. Astfel vei ştii ce trebuie să eviţi, dacă vrei să îl cucereşti.