Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile pentru perioada 14 - 20 februarie 2011.

Poveste paranormală: Cred în reîncarnare. Îmi amintesc viaţa anterioară

Am 23 de ani şi n-am ieşit niciodată din ţară. Totuşi visez, am amintiri şi senzaţii de deja vu dintr-o existenţă în care eram undeva la malul mării şi trăiam într-un sat de pescari.

Horoscop: Cât eşti de petrecăreaţă în funcţie de zodie

Nu există petrecere la care să nu fii prezentă? Eşti întotdeauna în fruntea listei de invitaţi şi eşti văzută drept "sufletul" distracţiei? Semnul zodiacal este cel care te înzestrează cu aceste "aptitudini".

Horoscop: Cât eşti de sensibilă, în funcţie de zodie

Visătoare, romantică, pasională, altruistă, sensibilă la problemele celor din jur sau foarte supărăcioasă... Care dintre acestea te caracterizează? Află cum îţi influenţează personalitatea zodia în care te-ai născut.

Horoscop: Descoperă ce personalităţi diabolice sunt în zodia ta

Fiecare zodie are şi o parte întunecată. Dacă vrei să ştii ce personaje "întunecate" s-au născut în zodia ta, descoperă în lista de mai jos:

Horoscop: Şanse să câştigi la loto, în funcţie de zodie

Visezi să te îmbogăţeşti peste noapte? Sunt puţini cei care nu s-au gândit măcar o dată la această perspectivă, motiv pentru care jocurile de noroc şi în special cele de tip Loterie sunt atât de populare. Îţi arătăm mai jos care sunt şansele tale de a câştiga la loto în funcţie de zodie.

Horoscop: Cum îţi îmblânzeşti soacra

Ai auzit o gramadă de poveşti despre relaţia soacră - noră care te-au cam îngrijorat, nu-i aşa? Nu trebuie să fie neapărat şi cazul tău. Îţi dezvăluim mai jos cum îţi poţi cuceri soacra, în funcţie de zodia ei

"Sora mea geamănă mă urăşte, deşi a murit!"

Am crescut într-o familie iremediabil distrusă de moartea unuia dintre copii la o vârstă foarte mică. Sora mea geamănă a fost victima unui accident de maşină când aveam cinci ani şi a murit. Mama n-a mai fost aceeaşi de atunci, chiar...

Horoscop: Ce îţi aduce noroc în noul an chinezesc

Potrivit zodiacului Chinezesc, 2011 este anul Iepurelui de Metal. Noul an începe pe 3 februarie 2011 şi se încheie pe 22 ianuarie 2012.

Horoscop: Superstiţii în funcţie de zodie

Pisica neagră, luna plină sau sarea care se varsă pe masă te fac să te gândeşti la lucruri rele care urmează să se întâmple? Astrele pot să dezvăluie care sunt cele mai supersiţioase zodii, în funcţie de caracteristicile fiecăreia!

Poveste adevărată: "Un avort mi-a distrus viaţa!"

Am 25 de ani şi mi-am distrus viaţa crezând că gestul meu o va îmbunătăţi de fapt. Am făcut un avort de dragul carierei şi acum mă aflu în situaţia de a nu mai putea vreodată să fac copii. Plătesc un preţ prea mare pentru o carieră efemeră.

Mărturie paranormală: Vocea care-mi conduce viaţa!

Am citit câteva din experienţele paranormale povestite de cititoarele voastre şi m-am gândit să vă împărtăşesc şi păţaniile mele, chiar dacă sunt bărbat şi teoretic n-ar trebui să mă regăsesc în acest cadru, printre voi.

Horoscop: Destinul tău, în funcţie de data naşterii

Află formula care îţi defineşte viitorul.

Horoscop: Apă, aer, foc, pământ - elementele care te definesc

Cele patru elemente ale zodiacului, apă, aer, foc şi pământ, reprezintă principalele forţe ale vieţii, care o întreţin, dar care o şi pot distruge. Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului european aparţin unuia dintre cele patru elemente.

Horoscop: Cât te ajută zodia să devii cunoscută

Eşti mereu înconjurată de persoane care sorb fiecare cuvinţel pe care îl rosteşti, iar în reţelele de socializare ai în listă sute de prieteni? Ştiai că popularitatea ta este dictată de zodia în care te-ai născut?

Horoscop: Predispusă la depresie în funcţie de zodie

Statisticile arată că unul din patru europeni a trecut în viaţa lui cel puţin o dată prin depresie. Deci cunoşti foarte bine acele zile "goale" şi complet lipsite de orice sens ... Astrele pot să dezvăluie cât de puternic este psihicul tău!

Horoscop: Cu ce sporturi slăbeşti, în funcţie de zodie

Vrei să slăbeşti şi să te menţii în formă, dar nu ai descoperit încă activitatea fizică sau sportul pe care să îl practici cu plăcere? Încearca sugestiile de mai jos, recomandate în funcţie de caracteristicile fiecărei zodii în parte:

Horoscop: Aroma care te relaxează, în funcţie de zodie

Ai observat vreodată că unele arome te fac să te simţi extraordinar, în timp ce altele nu au absolut niciun efect asupra ta sau, din contră, îţi dau o senzaţie de neplăcută? Aromoterapia în funcţie de zodie te poate ajuta să descoperi aromele şi uleiurile esenţiale ideale pentru tine.

Horoscop 2011: Cât de posesivă eşti?

Îi urmăreşti fiecare mişcare sau mergi pe principiul că fiecare trebuie să respire într-o relaţie? Nu te ascunde după deget pentru că oricum astrele pot să dezvăluie această caracteristică - posesivitatea. Ia să vedem!

Horoscop 2011: Ce îţi poartă ghinion

Uneori ai senzaţia că ghinionul te urmăreşte peste tot? Află dacă au şi astrele o legătura cu asta. Descoperă cât eşti de ghinionistă în funcţie de zodie.