Deja vu: 3 explicaţii şi 3 mistere

Deja vu reprezintă acea senzaţie ciudată pe care o ai timp de câteva secunde atunci când ţi se pare că ai mai trăit ceea ce tocmai s-a întâmplat. Este un fenomen dificil de explicat chiar şi de specialişti, mai ales că unele persoane pot anticipa ceea ce urmează să se întâmple, într-un moment de deja vu.

Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă astrele în perioada 17 - 23 octombrie. Ascultă ce-ţi spun zodiile atunci când vine vorba de sănătate, dragoste sau bani. Reuşitele vieţii tale sunt determinate clar de ziua în care te-ai născut.

Horoscop: Ce-l face să nu te mai iubească, în funcţie de zodie

Există nişte lucruri care îl fac pe iubitul tău să piardă treptat dragostea pe care ţi-o poartă. Descoperă care sunt acestea, în funcţie de zodia lui:

6 secrete legate de sex, asunse în scrisul tău

În primul an de şcoală, cu toţii am învăţat să scriem la fel. Dar pe parcursul vieţii, fiecare îşi personalizează scrisul şi renunţă sau adaugă unele detalii. Persoanele care nu-şi modifică stilul de scris din copilărie sau îl modifică foarte puţin, se tem de schimbări şi sunt adesea imature sau au un nivel de educaţie scăzut.

Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă zodiile în perioada 10 - 16 octombrie. Vezi ce surprize îţi pregătesc pentru perioada următoare, din punctul de vedere al banirot, al dragostei şi al sănătăţii.

Horoscop: Ce probleme de frumuseţe ai, în funcţie de zodie

Vrei să ştii care sunt probleme de frumuseţe care îţi pot da cele mai mari bătăi de cap, dar şi cum poţi să le ţii sub control? Află care sunt, în funcţie de caracteristicile zodiei tale

Horoscop: Unde să-ţi cauţi marea dragoste

Vrei să ştii unde ai putea să găseşti marea iubire? Astrele sunt cele care îţi oferă răspunsuri. Află unde ai cele mai mari şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche:

Horoscop Mayaş: Află-ţi destinul!

Eşti curioasă ce-ţi rezervă viitorul? Potrivit culturii mayaşe există 19 semne zodiacale. Descoperă semnul în care te-ai născut, în funcţie de data naşterii tale, şi vezi cum au creionat mayaşii destinul tău!

Horoscop: Riscuri să se cupleze cu prietena ta

Persoanele cu care eşti tu compatibilă, pot fi compatibile între ele. Iar asta este destul de periculos dacă vine vorba de iubitul tău şi prietenele tale. Tocmai pentru că astrele acţionează ca un magnet, se pot îndrăgosti fără să-şi dea seama, mai ales dacă tu nu eşti atentă.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 3 - 9 octombrie. Vezi dacă vei scăpa de problemele care te-au apăsat în ultima perioadă sau dacă vei da peste altele.

Horoscop: Ce tipuri de oameni îţi fac rău, în funcţie de zodia ta

Fiecare semn zodiacal are slăbiciunile sale, iar oamenii care pur şi simplu nu fac altceva decât să le accentueze sunt un adevărat pericol. Descoperă care sunt tipurile de persoane care îţi fac zile grele şi evită-le!

Horoscop erotic pentru luna octombrie

Descoperă cum îţi influenţează astrele viaţa sexuală în luna octombrie. Află dacă te vei bucura de nopţi pasionale de sex, aventuri senzaţionale sau dacă te vei plictisi de moarte în pat. Iată ce spun astrele:

6 indicii care îţi arată ce ai fost în altă viaţă

Numeroase civilizaţii sunt convinse că sufletul este nemuritor şi de fiecare dată când trupul moare, sufletul se reîncarnează. Câteva chestiuni pe care poate le treci cu vederea, în viaţa de zi cu zi, pot fi indicii referitoare la una dintre vieţile trecute. Dacă cei mai mulţi dintre noi nici nu ne gândim la astfel de lucruri, numeroasele cazuri de copii care vorbesc încă din primii ani de viaţă despre locuri sau oameni din vieţile trecute sunt tulburătoare.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna octombrie

Vrei să ştii care este situaţia ta amoroasă în luna octombrie? Descoperă ceea ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol:

Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă zodiile în perioada 26 septembrie - 2 octombrie. Află cum vei sta cu dragostea, dacă-ţi va mai juca feste sănătatea sau dacă o să te mai taxeze şeful că ai întârziat.

Paranormal: "Oamenii fac tot ce vreau eu. Şi asta mă înspăimântă!"

Am început prin liceu, mai mult într-o joacă, să mă gândesc "ce-ar fi dacă...?" Şi nu s-a întâmplat imediat, dar în minutele următoare, orele următoare, se întâmpla ce gândeam eu.

Horoscop: Cât de mult te răsfaţă, în funcţie de zodia lui

Fiecare bărbat îşi arată dragostea în felul lui. Dar când vine vorba de răsfăţ, unii dintre ei sunt mai inspiraţi, iar alţii mai puţin. Iată cum îşi răsfaţă fiecare nativ al zodiacului iubita:

Horoscop: Topul celor mai norocoase zodii

Eşti norocoasă sau atragi mai mult ghinionul de partea ta? Află dacă te-ai născut sub un semn zodiacal norocos sau trebuie să munceşti şi să atragi norocul în calea ta!

Horoscop: Topul zodiilor care fac bine dragoste

Vrei să ştii cât eşti de bună la pat, dar parcă nu îndrăzneşti să faci un "sondaj"? Descoperă cu ajutorul zodiilor. Află cât eşti de senzuală, sălbatică sau pasională în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Horoscop: Ce aşteptări are de la tine, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii cum te visează şi ce aşteptări are de la tine iubitul tău? Descoperă toate acestea în funcţie de caracteristicile zodiei lui.