Test

Săptămâna 1 - 7 noiembrie

Horoscop 2011: Află cum vei sta cu dragostea anul viitor

Vrei să afli dacă îţi vei găsi jumătatea anul viitor? Sau vrei să ştii care este viitorul relaţiei tale de dragoste?

Horoscop 2011: Cum vei sta cu banii anul viitor?

Într-o perioadă atât de stresantă din punct de vedere financiar este foarte util să ştii care sunt previziunile astrale pentru anul viitor.

Cum îţi dai seama că se apropie depresia?

Statisticile arată că unul din patru europeni a trecut în viaţa lui cel puţin o dată prin depresie. Este important să cunoşti primele semnale pe care ţi le dă organismul şi să previi apariţia unei tulburări anxios-depresive care, netratată, conduce la depresie.

E marţi. Eşti nefericită?

5 paşi prin care să îţi dublezi energia pentru a trece peste această zi

5 semne că munceşti prea mult

Vrei să fii întotdeauna prima. Îţi place să ştii totul despre toate. Te enervează când cineva ţi-o ia înainte atunci când vine vorba despre proiectele de la job.

5 mici beneficii ale stresului

Descoperă-le!

Recapata increderea in fortele proprii!

Iata 10 pasi care te ajuta sa nu mai fii o martira

Invata sa te bucuri de ceea ce ai

Da-ti voie sa fii fericita...

Minciuna, o necesitate

Minciuna este un lucru rau. Cel putin asa am invatat si tot asa ii invatam si pe copiii nostri. Pe de alta parte, desi traim intr-o epoca sufocata de informatie, tendinta generala este aceea de a evita adevarul in forma lui pura. Asa se face ca de cele mai multe ori adevarul este prezentat fie tendentios, fie exagerat, fie partial.

Nu iti mai gasi scuze! Motiveaza-te!

Intotdeauna, cand trebuie sa incepi ceva, fie ca este un nou proiect, o dieta, un nou stil de viata sau orice altceva care implica energie si efort, gasesti motive sa amani? Se intampla oricui, dar depinde foarte mult si cat de des ti se intampla.

Cum poti fi cu adevarat fericita? (II)

Privesti maxima "traieste clipa" ca pe un cliseu, o expresie banala al carei inteles nici nu mai incerci sa il patrunzi? Ironia este ca a fost folosita atat de mult incat a ajuns sa piarda din importanta mesajului transmis.

Cum poti fi cu adevarat fericita?

La intrebarea "Ce inseamna pentru tine fericirea?", raspunsurile pot fi extrem de diferite de la o persoana la alta. Dar indiferent de ce anume iti doresti, care sunt scopurile

Linistea sufleteasca, un dar de Pasti

Traim intr-o agitatie continua, avem multe obligatii, multe griji si vesnic multe lucruri de rezolvat.

Cum sa fii o femeie mai puternica

O femeie puternica este o femeie increzatoare in fortele proprii.

Fii fericita ca esti femeie

O actrita frantuzoaica (cum altfel?), Carole Brenner, a scris o carte celebra in care, cu explicatii si argumente, prezinta peste o suta de motive care demonstreaza ca este mai bine sa fi femeie, decat barbat.

Nevoile fundamentale ale femeii

Echilibrul este consecinta satisfacerii nevoilor fizice si psihice. Tu stii care sunt nevoile tale fundamnetale?

Sportul reduce starile de anxietate si depresie

Studiile arata ca sportul aduce un mare beneficiu persoanelor care se confrunta cu anxietatea si depresia, imbunatatindu-le starea de spirit. Ce sporturi e indicat sa practici?

Ce te face fericita?

Lucrurile simple, implinirea sufleteasca sau un job bun...

Grup de psihodrama psihanalitica

Cum functioneaza o familie? Dar un cuplu? Dar un grup dintr-o firma? Toate au la baza legatura care se stabileste intre doua sau mai multe persoane.