Horoscop: Puteri paranormale, în funcţie de zodie

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să ai premoniţii sau deja vu-uri. Zodia ta îţi poate dezvălui puteriile ascunse pe care le ai. Iată care sunt, pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop: Cât de bârfitoare eşti, în funcţie de zodie

Femeilor din Gemeni le place bârfa în orice formă, iar Leoaicele îşi ponegresc prieteni. Află cât de bârfitoare eşti, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât e de afemeiat, în funcţie de zodie

Vrei să ştii dacă iubitul tău va calca strâm la un moment dat? Sau a făcut-o deja? Află cât este de afemeiat, în funcţie de zodie:

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 04 - 10 aprilie 2011

Horoscop: Cum reacţionezi când rămâi fără bani

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să rămâi fără bani? Cum ai reacţionat în această situaţie? Te deprimi, dai din coate şi scoţi bani din piatră seacă sau faci crize de isterie? Află prin ce stări trece fiecare zodie atunci când constată că a rămas fără bani!

Horoscop: zile norocoase şi zile ghinioniste în luna aprilie

Oare vei avea mai mult noroc în luna aprilie? Află acum care sunt zile norocoase şi cele ghinioniste, în funcţie de semnul zodiacal în care te-ai născut!

Horoscop: Cât eşti de naivă în funcţie de zodie

Ai încredere orbească în oameni şi, de multe ori, ţi se întâmplă să plăteşti din greu pentru naivitatea ta? Sau, din contră, eşti mereu suspicioasă şi cu greu capeţi încredere în cineva? Zodiile îţi dezvăluie mai multe despre caracterul tău.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 28 martie - 3 aprilie 2011

Horoscop: Ce şanse ai să îţi găseşti sufletul pereche

Vrei să ştii dacă îţi vei găsi sufletul pereche? Astrele îţi oferă câteva indicii şi îţi spun ce trebuie să faci pentru a nu da greş.

Horoscop: Vârsta ideală a iubitului, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii care este vârsta partenerului ideal pentru tine? Află care sunt alegerile potrivite, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul săptămânii viitoare

Ce-ţi rezervă zodiile în perioada 21 – 27 martie 2011

Horoscop: Cum reacţionezi la tragedii în funcţie de zodie

Fiecare reacţionează diferit în faţa unei situaţii dramatice care ne afectează la un moment dat în viaţă. În aceste cazuri şi astrele îţi vin ajutor, oferindu-ţi soluţiile potrivite pentru a trece cu bine peste o tragedie.

Horoscop: Predispusă la alcoolism în funcţie de zodie

Obişnuieşti să apelezi la alcool când eşti deprimată? Astrele îţi dezvăluie cât eşti de predispusă la acest viciu.

Horoscop: Cum îmbătrâneşti în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum vei fi la bătrâneţe? Astrele îţi oferă câteva indicii. Citeşte mai jos:

Horoscop: Cât eşti de nefericită, în funcţie de zodie

Situaţiile limită, stările în care ne simţim nefericite fac parte din viaţa noastră, important este să ştim cum să le gestionăm, astfel încât să trecem peste ele, să evoluăm. În aceste cazuri, şi astrele îţi vin ajutor, oferindu-ţi soluţiile potrivite.

5 sfaturi pentru ca defectele tale sa devină sexy

Ca aproape orice femeie, eşti probabil într-o continuă căutarea a soluţiilor care să te facă să arăti şi să te simţi mai bine sau care să te ajute să faci lucrurile mai bine. Nu e nimic rău în asta, dar ştii care e limita dincolo de care starea de bine devine suferinţă?

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 07 - 13 martie

Horoscop: Obsedată de modă în funcţie de zodie

Faci parte din grupul "fashionistelor" şi eşti deţinătoarea unei impresionante garderobe care ar face invidioase chiar şi starurile? Sau, din contră, nu te interesează deloc moda şi nu consideri că hainele sunt o bună investiţie?

Horoscop: Cât eşti de norocoasă în luna martie

Oare voi avea mai mult noroc luna aceasta? Află acum cât de norocoasă eşti, în funcţie de semnul zodiacal în care te-ai născut şi ce ţi-au rezervat astrele pentru acest început de primăvară!

Horoscopul iubirii pentru luna martie

Vrei să ştii cum vei sta în luna martie cu dragostea? Citeşte mai jos previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte: