Horoscop: Cum vor fi sărbătorile tale, în funcţie de zodie

Paştele se apropie şi eşti curioasă să afli dacă vei avea întradevăr parte de o perioadă cu adevărat festivă? Află ce îţi rezervă astrele pentru zilele 23, 24 şi 25 aprilie.

Horoscop: Băuturile care te bagă sub masă în funcţie de zodie

Pe lângă nenumăratele bunătăţi tradiţionale, Paştele presupune şi un consum mai mare de băuturi alcoolice. Află care sunt băuturile pe care trebuie să le ocoleşti dacă nu vrei să experimentezi stări de mahmureală.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 18 - 24 aprilie.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în primăvara asta

Se spune că primăvara ne îndrăgostim. Astrele te ajută să afli dacă acest lucru este valabil şi în cazul tău. Iată care sunt predicţiile pentru primăvara aceasta, din punct de vedere sentimental:

Horoscop: Ce tragedii te pândesc în funcţie de zodie

Astrele sunt cele care ne hotărăsc destinul şi problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Află la ce încercări eşti predispusă în funcţie de zodie.

Horoscop: Pantofii perfecţi, în funcţie de zodie

Te-ai gândit că astrele îţi pot influenţa alegerile şi preferinţe vestimentare, dar şi pe cele în materie de pantofi? Îţi prezentăm mai jos care sunt pantofii perfecţi pentru tine, în funcţie de zodie:

Horoscop: Metode de relaxare, în funcţie de zodie

Stresul a devenit inamicul nostru numărul 1, dar asta nu înseamnă că nu putem să-l învingem. Linişteşte-te şi citeşte metodele de relaxare în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât eşti de orgolioasă în funcţie de zodie

Adori să fii lăudată şi crezi că nimeni nu este mai presus decât tine. Te recunoşti în această descriere? Zodiile îţi dezvăluie mai multe despre personalitatea ta.

Horoscop: Cât eşti de obsedată de mâncare, în funcţie de zodie

Trăieşti ca să mănânci sau mănânci ca să trăieşti? Indiferent care ar fi răspunsul, trebuie să ştii că zodia sub semnul căreia te-ai născut are o puternică influenţa asupra obiceiurilor tale alimentare. Descoperă mai jos dacă ai o predispoziţie pentru a deveni o adevărată obsedată de mâncare:

Horoscop: Cât eşti de risipitoare, în funcţie de zodie

Reuşeşti să strângi bani sau îi cheltui pe toţi fără să te poţi abţine atunci când vezi mai multe lucruri care te încântă? Află cât de cheltuitoare este fiecare zodie în parte!

Horoscop: Puteri paranormale, în funcţie de zodie

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să ai premoniţii sau deja vu-uri. Zodia ta îţi poate dezvălui puteriile ascunse pe care le ai. Iată care sunt, pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop: Cât de bârfitoare eşti, în funcţie de zodie

Femeilor din Gemeni le place bârfa în orice formă, iar Leoaicele îşi ponegresc prieteni. Află cât de bârfitoare eşti, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât e de afemeiat, în funcţie de zodie

Vrei să ştii dacă iubitul tău va calca strâm la un moment dat? Sau a făcut-o deja? Află cât este de afemeiat, în funcţie de zodie:

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 04 - 10 aprilie 2011

Horoscop: Cum reacţionezi când rămâi fără bani

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să rămâi fără bani? Cum ai reacţionat în această situaţie? Te deprimi, dai din coate şi scoţi bani din piatră seacă sau faci crize de isterie? Află prin ce stări trece fiecare zodie atunci când constată că a rămas fără bani!

Horoscop: zile norocoase şi zile ghinioniste în luna aprilie

Oare vei avea mai mult noroc în luna aprilie? Află acum care sunt zile norocoase şi cele ghinioniste, în funcţie de semnul zodiacal în care te-ai născut!

Horoscop: Cât eşti de naivă în funcţie de zodie

Ai încredere orbească în oameni şi, de multe ori, ţi se întâmplă să plăteşti din greu pentru naivitatea ta? Sau, din contră, eşti mereu suspicioasă şi cu greu capeţi încredere în cineva? Zodiile îţi dezvăluie mai multe despre caracterul tău.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 28 martie - 3 aprilie 2011

Horoscop: Ce şanse ai să îţi găseşti sufletul pereche

Vrei să ştii dacă îţi vei găsi sufletul pereche? Astrele îţi oferă câteva indicii şi îţi spun ce trebuie să faci pentru a nu da greş.

Horoscop: Vârsta ideală a iubitului, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii care este vârsta partenerului ideal pentru tine? Află care sunt alegerile potrivite, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.