Horoscop: Află cum stai cu banii în luna august

Descoperă care sunt previziunile pentru luna august, în ceea ce priveşte partea financiară. Află dacă vei avea bani pentru concediu!

Horoscopul lunii august

Descoperă preveziunile astrale pentru luna august şi află la ce să te aştepţi. Află cum stai cu dragostea, dar şi cu viaţa profesională, zodie cu zodie.

Horoscop: Cât de greu este de agăţat, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cât de uşor poţi să agăţi un bărbat în funcţie de zodie? Află care sunt caracteristicile fiecăruia şi cum să-l faci să se îndrăgostească de tine.

Ce-şi doresc femeile?

Nu cred că există femeie în această lume care să nu se fi trezit într-o zi cu sentimentul că nu ştie cine este. Toată viaţa este o lungă serie de descoperiri, unele mai amuzante, altele mai puţin, în care noi, femeile, descoperim realităţi pe care nu le-am fi bănuit.

Horoscop: Cât de uşor treci peste o relaţie eşuată, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum reacţionezi când ai parte de dezamăgiri în dragoste? Vezi care sunt predicţiile astrelor, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 25 - 31 iulie

Horoscop: Ce îi place în pat, în funcţie de cifra destinului

Cifra destinului te ajută să descoperi cum îţi exteriorizezi sentimentele în pat, care este relaţia ta cu plăcerea şi cât eşti de dispusă să oferi sau să primeşti plăcere. Acelaşi lucru îl poţi afla şi despre partenerul tău, ceea ce te ajută să îi descoperi preferinţele, slăbiciunile şi fanteziile.

Horoscop: Pasiunile lui, în funcţie de zodie

Dacă eşti îndrăgostită şi vrei să ştii ce îi place celui pe care ai pus ochii, descoperă cu ajutorul horoscopului. Află care sunt pasiunile lui, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât de bună eşti la pat, în funcţie de cifra destinului

Ştiai că un număr îţi poate oferi mai multe detalii referitoare la viaţa şi viitorul tău? Acesta este Numărul destinului. Cu ajutorul acestuia poţi afla caracteristicile tale, dar şi elemente cheie despre multe aspecte ale vieţii tale, inclusiv cea sexuală.

Horoscop: Ce jocuri sexuale îi plac în funcţie de zodie

Dacă vrei să ştii care sunt fanteziile iubitului tău, întreabă astrele. Descoperă ce jocuri sexuale prferă, în funcţie de trăsăturile zodiei sale.

Horoscop: Călătorie în istoria astrologiei

Puţini oameni cred în astrologie. Şi totuşi, consultarea horoscopului a devenit, oarecum, un gest firesc în peisajul cotidian. Aproape toată lumea caută în ziare, pe internet, la radio sau la TV "preziceri" despre cum o să-i meargă cu sănătatea, banii, afacerile sau cu dragostea. Este destinul nostru scris în stele?

Horoscop: Unde îi place să fie sărutat, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt zonele erogene ale iubitului tău şi mai ales unde îi place să fie sărutat, în funcţie de caracteristicile zodiei lui.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 18 - 24 iulie 2011

Test: Ce tip de amantă eşti?

Când unde cât şi cum îţi place să faci sex? E adevărat că posibilităţile sunt nelimitate, dar noi credem că dincolo de nunaţe există doar câteva tipuri de amante. Află şi tu ce personalitate sexuală ai!

Horoscop: Cât de predispusă eşti la eşec

Astrele te ajută să afli care sunt riscurile să ai parte de eşecuri, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop: Ce nu îi place la o femeie, în funcţie de zodie

Află ce nu accepta un bărbat nici în ruptul capului la o femeie, în funcţie de zodie. Astfel vei ştii ce trebuie să eviţi, dacă vrei să îl cucereşti.

Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce ţi-au rezervat astrele în săptămâna 11 - 17 iulie 2011, o perioadă a concediilor, în care poate că îţi cauţi sufletul pereche. Descoperă predicţiile astrologilor!

Horoscop: Ce sâni îi plac în funcţie de zodia lui

Dacă nu ai curaj să îl întrebi ce sâni preferă şi dacă ai tăi se încadrează în lista lui de "pasiuni", îţi spunem noi. Descoperă ce slăbiciuni au bărbaţii în materie de sâni, în funcţie de caracteristicile zodiei lor.

Horoscop: Cei mai dotaţi bărbaţi, în funcţie de zodie

Vrei să ştii care sunt cei mai dotaţi reprezentanţi ai zodiacului din punct de vedere sexual? Află mai jos ce le-au dăruit astrele la acest capitol:

Horoscop: Cât de mult e influenţat de mama lui

Ţi-e teamă că iubitul tău este dependent de mama lui şi asta vă poate afecta relaţia? Află cât de mult se lasă influenţat de mama sa, în funcţie de zodie.