Transformarea uimitoare prin care a trecut Britney Spears: A slăbit enorm şi e dependentă de sală

Vedeta şi-a schimbat radical stilul de viaţă în ultimii ani. Ea face sport constant şi a scăpat de kilogramele în plus.

Britney Spears continuă să surprindă şi o face în cel mai plăcut mod. După o perioadă neagră, în care a avut mai multe probleme financiare şi sentimentale care şi-au lăsat urmele pe aspectul său fizic, vedeta a renăscut şi se află într-o formă extraordinară.

Nu-i niciun secret - tot ceea ce a reuşit să facă se bazează pe muncă şi pe o atitudine serioasă. Încetul cu încetul, Britney a devenit tot mai dedicată programului de pregătire fizică pe care l-a adoptat şi a devenit dependentă de sală, ceea ce este chiar surprinzător, ţinând cont de viaţa haotică pe care ea o ducea în urmă cu mai mulţi ani.



Sportul şi dieta sănătoasă au dat rezultate - Britney a slăbit mult şi are un tonus de zile mari, dovadă şi ultima fotografie pe care ea a postat-o luni pe Instagram. Îmbrăcată cu un şort alb şi un top sport roz şi încălţată cu pantofi sport portocalii, vedeta în vârstă de 36 de ani şi-a făcut un selfie în sală, în faţa unui covoraş de yoga şi a aparatelor de fitness.

"Îmi place să fac exerciţii cardio şi să transpir, dar orice e prea mult strică. Mi-a prins bine să lucrez mai puţin în ultimele săptămâni şi să mă bucur de timpul liber cu copiii!!!", a scris Britney pe contul pe care are 18 milioane de admiratori.

Cu părul blond strând într-un coc răvăşit şi cu picioarele tonifiate, Britney arată mai slabă ca oricând, iar silueta corpolentă, chiar supraponderală, a rămas o amintire.
Ea şi-a reluat programul de întreţinere după o vacanţă în Hawaii petrecută cu cei doi fii ai săi, Sean Preston, în vârstă de 12 ani, şi Jayden, cu un an mai mic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod