7 tendințe în manichiură pentru 2018. Află ce se poartă!

Stilul minimalist și nuanțele nude se numără printre trendurile în manichiură pe care le vom putea observa cel mai des anul acesta
Descoperă și alte tendințe importante pentru 2018 în materie de culori, modele sau aplicații pentru unghii.

Nuanțele închise

Tonurile închise și puternice precum albastru cobalt sau roșu burgund sunt ideale pentru lunile reci. Acestea au un impact puternic și reușesc să-ți aducă manichiura în prim-plan. Optează pentru culori saturate, bogate, care atrag privirile. Culorile închise sunt sofisticate și prezintă un avantaj major: se potrivesc oricărui format sau lungime de unghii, de la cele scurte și naturale, până la construcțiile din gel sau acril.



Stilul minimalist

Așa cum probabil ai auzit deja de multe ori, mai puțin înseamnă mai mult, iar acest lucru este valabil și în ceea ce privește manichiurile în trend pentru anul 2018. "Alege elemente decorative simple, folosește banda pentru unghii și spațiul lăsat gol pentru modele de manichiuri care vor fi în tendințe", declară pentru elle.com Kim Truong, manichiurista unor staruri precum Madonna sau surorile Kardashian.




Glitter și nuanțe strălucitoare

Strălucirea va fi la modă în acest an, atât în ceea ce privește tendințele în materie de haine, cât și cele pentru manichiuri. Glitterul și nuanțele strălucitoare de ojă nu ar trebui să-ți lipsească din colecție în 2018.
Fie că optezi pentru particule strălucitoare din loc în loc pe unghiile tale, fie că îți place să ai unghiile complet acoperite cu glitter, nu vei da greș dacă incluzi un strop de strălucire în manichiura ta.




Culorile neutre

O manichiură perfect realizată, în nuanțe nude, nu va ieși niciodată din tendințe. Acesta este motivul pentru care în 2018 ar trebui să porți mai des o astfel de manichiură clasică, cu un aer sofisticat și feminin. Optează pentru tonuri pastelate de crem, bej, roz, pentru a obține un plus de eleganță. De asemenea, poți folosi și nuanțe foarte pale de lavandă, una dintre culorile vedetă ale acestui an.




Aplicații din cristale

Spre deosebire de anii trecuți, când se foloseau intens aplicații din cristale de mici dimensiuni, adesea grupate pe aceeași unghie, în acest an vom vedea tot mai des cristale masive care decorează fiecare unghie. Este un look îndrăzneț, statement, care îți va permite să obții o manichiură nonconformistă și modernă.
Un astfel de stil este potrivit pentru ocaziile speciale, în mod deosebit pentru petrecerile informale sau ieșirile în club. Nu este o idee prea bună să porți această manichiură la școală sau la birou.



Combinație de culori și accente metalice

Transformă manichiura ta de zi cu zi într-una deosebită adăugând un plus de strălucire. Folosește oja în nuanțe metalice de argintiu, auriu sau cupru pentru a trasa linii și modele abstracte pe unghii. Este o variantă foarte simplă de a obține o manichiură altfel, fără să faci o vizită la salon.



Modelele abstracte

Acest stil se păstrează în trend încă de anul trecut. Desenele abstracte, modelele geometrice, liniile drepte sau ondulate pot fi folosite împreună cu nuanțele puternice, saturate, pentru a obține manichiuri cu totul speciale.
Acestea au o influență retro, inspirată din moda anilor '70.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod