Fetelor, piciorul sus! Trendul ciudat pe care îl urmează vedetele pe Instagram

Insta-split, poziția în care vedetele pozează cu un picior ridicat, depășește alte tendințe bizare pe care acestea le-au adoptat.
Poziția Bambi și piciorul Barbie, două tendințe bizare care au avut succes pe Instagram, sunt acum întrecute de Insta-split, o "găselniță" la care recurg tot mai multe femei celebre.

Vedetele care vor să se mândrească cu flexibilitatea lor, de la Kate Beckinsale la Katy Perry, pozează cu picioarul ridicat, cât mai sus și cât mai drept, probabil pentru a arăta tuturor rezultatele sutelor de ore petrecute la sala de fitness și făcând yoga, relatează Daily Mail.

În timp ce Rita Ora s-a fotografiat cu piciorul ridicat pe podiumul de prezentare al unei colecții de modă, Katy Perry a făcut același lucru cu mult aplomb la restaurant, cu iubitul ei - Orlando Bloom - alături, în timp ce fiica fotomodelului Cindy Crawford, Kaia Gerber, și-a demonstrat flexibilitatea, ducându-și piciorul în spatele capului.


Toate au adoptat această postură după ce Victoria Beckham s-a fotografiat prima oară astfel, în mai 2016. Ea a postat apoi pe Instagram o altă imagine, realizată într-un hotel din Cannes, în care apărea împreună cu buna sa prietenă, Eva Longoria, salutându-şi admiratorii cu piciorul drept ridicat, continuând apoi să pozeze astfel, până când ideea ei a prins și a început să fie preluată și de alte vedete.

Așa cum intuia site-ul WhoWhatWear, acesta este semnătura amuzantă pe care Victoria o foloseşte pentru a se remarca pe Instragram, mişcare menită să-i asigure vizibilitate şi să atragă simpatia urmăritorilor ei de pe reţeaua de socializare.

Într-una dintre postări, Victoria a explicat că fusta-pantalon pe care o purta îi permite orice mişcare.
"Este uimitor câtă libertate îţi oferă fusta pantalon. Acele cursuri de balet au meritat banii", a scris vedeta.
 
Anul trecut, designerul a făcut senzație pe Instagram cu o imagine în care apărea ținându-și piciorul ridicat într-o poziție imposibilă, în timp ce își verifica mesajele de e-mail. Ea a recreat poza într-o ședință foto pentru Vogue, marcând 10 ani de la înființarea brandului ei de modă. Între timp, orice vedetă care se respectă face măcar o dată un Insta-split.
Iată ce le-a ieșit!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod