Cele mai frumoase idei de manichiură pentru Crăciun

O manichiură pentru Crăciun este modalitatea simplă prin care poți arăta cât de mult iubești perioada sărbătorilor de iarnă.

Dacă îți împodobești casa cu decorațiuni de iarnă, aranjezi instalații luminoase pentru a-ți decora curtea și împodobești bradul de Crăciun, de ce nu ți-ai "decora" și unghiile cu simbolurile acestei sărbători?

Variantele de manichiuri pe care le ai la dispoziție sunt extrem de variate și cât se poate de frumoase. Bineînțeles, primul lucru care îți vine în minte când te gândești la sărbătorile de iarnă este Moș Crăciun.
Acest personaj atât de îndrăgit de copii, dar și de adulți, este o sursă excelentă de inspirație pentru o manichiură festivă. Printre alte simboluri reprezentative ale Crăciunului se numără bradul împodobit, renii sau sania lui Moș Crăciun, toate fiind excelente pentru o manichiură simpatică de sezon.

Descoperă câteva idei de manichiură pentru Crăciun pe care le poți încerca.

1 din 26

Modele inspirate de globulețe pentru brad

Inspiră-te din modelele elegante ale globulețelor pentru brandul de Crăciun pentru a realiza manichiuri sofisticate. Poți încerca și modelele în relief, create cu mini perle sau cristale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod