Căsuța roșie din mașina de pompieri, cea mai bună cazare pentru weekend

O mașină veche a pompierilor a fost transformată într-un loc de cazare perfect pentru un weekend.
Mașinuța roșie de pompieri transformată într-o casă pe roți în care te poți caza una sau două nopți, ba chiar și o săptămână, atrage interesul turiștilor din Anglia. Probabil cel mai atractiv element este faptul că are și etaj și poți să alegi să cobori pe scara în formă de spirală sau pe bara verticală, așa cum o făceau pompierii când erau convocați de urgență la o intervenție.

Imaginile difuzate de agenția de presă Ferrari prezintă dușul suprinzător de modern, camera cu paturi twin a copiilor și cu perdele, bucătăria cu toate dotările necesare, un dormitor principal cu pat king-size, precum și mica verandă pe care îți poți bea cafeaua admirând împrejurimile.
Există și o cameră în care se află costume de pompier pentru copii, iar cei mici se pot distra coborând pe bara verticală.

Casa din mașina de pompieri se numește Red Rescue Retreat și se află în localitatea Keswick din pitorescul Lake District. Compania britanică Holiday Cottages închiriază locuința inedită cu 400 de lire sterline (457 de euro) pentru o săptămână.

"Acest fost camion de pompieri fantastic echipat este locul perfect pentru a petrece o vacanță de neuitat.
Este situat într-un loc spectaculos, într-o zonă cu o frumusețe naturală din Parcul Național Lake District"
, a declarat un reprezentant al firmei care închiriază mașina.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod