Fantezie în bucătărie: Plăcinta americană cu geometrie

Plăcinta pe care o tânără din Seattle o scoate din cuptor nu seamănă cu nimic din ceea ce ai văzut până acum. Ți-e milă să mănânci așa ceva!
Cu doi ani în urmă, Lauren Ko, o tânără din Seattle, Statele Unite, a început să facă deserturi artistice. Specialitatea sa este plăcinta cu diferite forme geometrice, culori și arome pe care nu ți-ai fi imaginat că le poți întâlni în combinațiile pe care ea le realizează. Și în niciun caz într-o plăcintă!

Munca în bucătărie pe care o face Lauren este o veritabilă artă, iar adesea cei care îi văd rezultatele pe Instagram cred că ea are studii în artă, design și gastronomie.
Adevărul este că ea nu a urmat niciodată un curs de specialitate, ci doar îi place arta. Și uneori e suficient pentru a-ți urma pasiunea.

Născută în San Diego, California, Lauren s-a mutat recent în Seattle, unde și-a deschis propria patiserie, Lolo Lolo Kitchen. Iar de clienți nu duce lipsă - contul său de Instagram atrage o sumedenie de admiratori cărora le plouă în gură de fiecare dată când ea le arată o nouă plăcintă apetisantă cu model geometric perfect și culori vii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod