ECCO-Shoes.ro – cel mai bun magazin online la categoria „Fashion”

Comunitatea de e-commerce din România s-a reunit pentru două zile la Bucureşti, la GPeC SUMMIT, cel mai aşteptat eveniment al anului. Peste 1.000 de reprezentanţi ai companiilor de top autohtone dar şi internaţionale au participat la cea de a 13-a ediţie a GPeC - cel mai important eveniment din Europa Centrală şi de Est din acest domeniu.
Magazinul online www.ecco-shoes.ro a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului 2018 la categoria „Fashion” în cadrul Galei Premiilor E-Commerce GPeC.

În acest an, 101 magazine online şi-au exprimat intenţia de participare la competiţie, dintre care 95 au întrunit criteriile de preselecţie şi au fost acceptate în concurs. În cadrul Galei Premiilor E-Commerce ce s-a desfășurat în seara zilei de 13 Noiembrie 2018 la Bucureşti, magazinul online  a câştigat premiul I la categoria „Fashion”, o recunoaştere a eforturilor de a oferi utilizatorilor un shopping online eficient şi de calitate.
 

„Suntem onoraţi pentru această distincţie într-o categorie atât de importantă - fashion.
Mulţumim organizatorilor GPeC, mulţumim clienţilor care ne-au inspirat şi mulţumim echipei online pentru toate eforturile depuse. Sperăm să vă găsiţi în continuare la ECCO perechea potrivită!”, spune domnul Victor Tighinean, Director General ECCO România.

Retailerul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO, prezent pe piaţa locală de 14 ani, are în prezent 20 de magazine fizice şi unul online. Înfiinţat acum 10 ani, magazinul online al brandului are o pondere de aproximativ 20% din totalul vânzărilor din România.

Noua colecţie a sezonului se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod