Isterie TV: Goana după asistente sexy

Realizatorii din televiziuni au inventat o nouă meserie, care nu este foarte bine plătită, dar care deschide multe uşi pentru fetele care aspiră la statutul de vedetă.

Hollywood: 7 vedete complexate

Sunt sexy, au milioane de fani, dar asta nu înseamnă că nu au şi ele complexe. Multe dintre aceste vedete chiar se lamentează în presă cu privire la felul "dezastruos" în care arată, deşi multe dintre aceste defecte sunt văzute ca atuuri de fanii lor. Celulită, sâni lăsaţi sau prea mici, fund prea mare sau penis prea mic - sunt doar câteva complexe ale vedetelor de la Hollywood. Iată-le pe celelalte:

România: 5 piţipoance care au plâns la TV

Plânsul în emisiunile de divertisment este o regulă de aur dacă vrei să devii sau să îţi întăreşti statutul de "vedetă". Cel puţin asta cred unele piţipoance, cele mai multe dintre ele fiind asistente de televiziune cu aspiraţii înalte...

Hollywood: 5 vedete în situaţii penibile

Toată lumea vânează gafele vedetelor. Iar când se întâmplă, paparazzii sunt întotdeauna prezenţi. Iată câteva dintre cele mai penibile momente ale vedetelor de la Hollywood

Vedete România: Top 5 "scandalagioaice"

Să vii la TV și să faci mare scandal este una dintre preocupările de zi cu zi ale vedetelor de la noi.

Degradare TV: Top 6 bătăi cu vedete

Circul vinde, fustele scurte cu vedere la... vând, prostia vinde. Iata doar trei elemente care duc garantat la succes.

România: 5 vedete care şi-au salvat copiii

Liana Stanciu, Dana Războiu şi Dragoş Moştenescu sunt trei dintre vedetele de la noi care s-au lovit din plin de greutăţile vieţii. Cei trei au în comun lupta pentru supravieţuirea copiilor lor.

Hollywood: 5 vedete care şi-au pierdut minţile

Crize de isterie, homofobie, antisemitism, bătăi în plină stradă, ţopăieli infantile pe canapele - acestea sunt doar câteva dintre reacţiile bizare are starurilor. Află cum şi-au pierdut minţile 5 vedete de la Hollywood.

Huidu şi Teo: De la scandal, la spital

Surprizele pe care ţi le rezervă viaţa sunt de-a dreptul halucinante. Crezi că ai totul şi totuşi nu este aşa, crezi că-ţi poţi permite orice, dar....

Vedete România: 9 perechi de buze dizgraţioase

Marinela Niţu, Simona Sensual, Denisa Tănase (Bambi), Andreea Antonescu sau Elena Băsescu sunt o parte dintre vedetele de la noi ale căror buze se încadrează în această categorie.

Hollywood: Copii de vedete, pe urmele părinţilor

Copiii generaţiei de aur a Hollywood-ului au ajuns la vârsta la care se pot afirma. Şi cum mulţi au ales să calce pe urmele părinţilor, nu este de mirare faptul că asistăm la o "înlocuire" de talente.

Vedete România: De ce a salvat-o Sârbu pe Teo?

După primul şoc, acela al spitalizării în stare gravă a fostei moderatoare TV, Teo Trandafir, o altă ştire a picat ca o bombă zilele acestea: Adrian Sârbu, şeful de la Pro TV, se ocupă în totalitate de cheltuielile necesare pentru transportul şi tratamentul vedetei la vestita clinică AKH din Viena.

Vedete România: 5 părinţi cu probleme

Nicoleta Luciu, Ileana Lazariuc sau Bănel Nicoliţă nu s-au bucurat întotdeauna de viaţa pe care o duc acum, trecutul lor însemnând cu totul şi cu totul alte lucruri, străine total de strălucirea şi fericirea de astăzi.

Hollywood: 10 staruri însărcinate

Victoria Beckham speră să aibă, în sfârşit, o fetiţă. Anul acesta, multe vedete vor cunoaşte bucuria de a deveni mame. Altele se vor bucura chiar pentru a patra oară, iar fericirea lor va fi deplină. Află acum mai multe despre celebrităţile care vor schimba scutece în 2011.

România: 5 vedete care au început anul la spital

Şerban Huidu şi Teo Trandafir au văzut moartea cu ochii şi sunt în continuare sub strictă supraveghere medicală.

Vedete Hollywood: Celebre din întâmplare

Este o vorbă din popor care spune că "nu este pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte". Cam aşa s-ar putea rezuma norocul pe care l-au avut unele persoane, devenite acum staruri internaţionale.

Vedete România: Top 7 "piţipoance"

Conduc maşini scumpe deşi au venituri cu care nu ar putea să plătească nicio chirie în Ferentari, se afişează ostentativ la braţul unor bărbaţi potenţi financiar, sperând ca într-o bună zi să le devină soţii.

Dana Nălbaru: "O femeie împlinită seamănă cu mine"

Dana a renăscut şi nu de azi de ieri, ci de 6 ani de zile de când l-a cunoscut pe Dragoş. Acum 4 ani s-a întâmplat o nouă minune.

Vedete România: Top 10 câştiguri de Revelion

Artiştii de la noi au reuşit să câştige, în noaptea de Revelion, sume la care oamenii de rând se tem să viseze.

România: 10 vedete de succes trecute de 60 de ani

Stela Popescu (75 ani) are o carieră de peste 50 de ani. Florin Piersic (75 ani) ne inveseleşte de peste 50 de ani, iar Alexandru Arşinel(72 ani) spune şi astăzi poante aşa cum făcea şi acum mai bine de 30 de ani.