Îndrăgostiți ca la 20 de ani: Charlize Theron și Sean Penn sunt de nedespărțit

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi actori se bucură ca niște adolescenți de iubirea lor. Ei sunt văzuți tot mai des în ipostaze tandre.

Charlize și Sean au încercat să-și protejeze realația de interesul presei, dar, așa acum s-a demonstrat de fiecare dată până acum, celebritățile n-au nicio șansă în fața fotoreporterilor. Mai devreme sau mai târziu, apar dovezile, iar starurile trebuie să recunoască. Așa că, treptat, cei doi actori au început să renunțe la măsurile de precauție și au început să fie văzuți tot mai des în ipostaze tandre.

Ei au fost fotografiați duminică, în timp ce se relaxau pe plaja pustie din Malibu. Deși vântul bătea destul de tare, Sean și Charlize s-au îmbrăcat adecvat și s-au plimbat puțin pe țărmul stâncos, bucurându-se de liniște și de aerul curat.



Fiul actriței, Jackson, în vârstă de doi ani, și cei doi câini ai săi, Berkley și Blues, s-au zbenguit în voie, în timp ce ei se îmbrățișau și discutau.



La un moment dat, cei doi actori s-au sărutat, un moment romantic pe care paparazzii nu l-au ratat.



La plecare, Sean Penn, care lasă deseori impresia unui tip dur, l-a luat în brațe pe micuțul sud-african, îndeplinind perfect rolul de tată, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Cu o zi înainte de această ieșire în natură, cuplul a fost văzut la cumpărături.

Nici de această dată gesturile tandre n-au lipsit, actrița de origine sud-africană dovedindu-se mai îndrăzneață și pusă pe șotii.



Sean Penn, în vârstă de 53 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, au evitat aparițiile împreună după ce au fost fotografiați la întoarcerea din vacanța de Crăciun pe care au petrecut-o în Hawaii.

Ei au fost văzuți apoi în timp ce mergeau să vadă filmul "The Wolf of Wall Street/Lupul de pe Wall Street", la un cinematograf din Hollywood și se comportau ca un cuplu normal, alimentând speculațiile potrivit cărora ei ar fi mai mult decât prieteni.

În ianuarie, actorii au participat împreună la gala "Help Haiti Home", un eveniment de caritate organizat la Los Angeles de fundaţia înfiinţată de Seann Penn. Deși au venit separat la eveniment, ei au stat apoi la aceeaşi masă şi, potrivit presei americane, au avut numeroase manifestări de afecţiune unul pentru celălalt pe întreaga durată a galei.

În timpul galei, unde s-au strâns peste 6 milioane de dolari în beneficiul persoanelor fără adăpost din Haiti, prin intermediul unei licitaţii de caritate, Sean Penn le-a mărturisit invitaţilor că actriţa Charlize Theron a fost cea care l-a convins să renunţe la colecţia lui de 65 de arme de foc.

La sfârşitul evenimentului, Charlize Theron şi Sean Penn au plecat împreună, ţinându-se de mâini.

Charlize Theron are un fiu, Jackson, pe care l-a adoptat în martie 2012. Actriţa sud-africană a avut la mijlocul anilor '90 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010 după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright Penn, din 1996 până în 2010.
Sean Penn şi Robin Wright au împreună doi copii - un fiu, Hopper, şi o fiică, Dylan Frances.


Foto: Hepta / Daily Mail

5 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod