Hollywood: 5 vedete care au învins în lupta împotriva dependenţei de droguri

Consumul de droguri reprezintă un drum lent, dar sigur către moarte. În lumea celor bogaţi şi faimoşi tentaţia de a alege această cale este mare şi nu sunt puţini cei care şi-au găsit sfârşitul mult prea devreme din cauza dependenţei de droguri. Actorul Philip Seymour Hoffman se numără printre oamenii talentaţi care au murit din cauza substanţelor ilegale. Actorul american în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York.

Există însă şi poveşti cu final fericit. Iată câteva dintre vedetele care au învins în lupta împotriva dependenţei de droguri.
1 din 6

Lady Gaga

În prezent, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani obişnuieşte să fumeze marijuana pentru a se relaxa şi nu ascunde acest lucru. Trecutul divei însă este mult mai întunecat. Gaga a recunoscut public că a fost dependentă de cocaină şi că tatăl ei a fost cel care ajutat-o să renunţe. "Am crezut că o să mor şi eu. Am vrut să fiu ca artiştii pe care îi iubeam atât de mult, ca Mick Jagger sau Andy Warhol, iar în mintea mea era ideea că, pentru a fi ca ei, trebuie să duc exact acelaşi stil de viaţă. Mă închideam în baie şi mă drogam cu multă cocaină, ascultând melodiile celor de la The Cure, în special melodia Never Enough!", îşi aminteşte vedeta, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod