Aproape din nou mămică: Gwen Stefani, o gravidă superbă, la 44 de ani

4 Februarie 2014
Cântăreața a anunțat luna trecută că va naște un băiețel. Deși are o burtă proeminentă, ea nu s-a îngrășat foarte mult.

La 44 de ani, cântăreaţa trăieşte din nou experienţa maternităţii. Gwen mai are doi copii, iar acum aşteaptă încă un băieţel. Ea a fost fotografiată în weekend, în West Hollywood, iar abdomenul proeminent indică faptul că termenul naşterii se apropie vertiginos.

Cu toate acestea, Gwen Stefani nu s-a îngrăşat mult şi se menţine într-o formă excelentă. Îmbrăcată cu pantaloni negri din piele mulaţi, cu o rochie mulată neagră şi cu un sacou de aceeaşi culoare, artista a participat, alături de soţul ei, Gavin Rossdale, şi de cei doi copii, la un picnic local, un eveniment tradiţional, pentru a urmări în direct finala campionatului de fotbal american, Super Bowl.

Vedeta şi-a îmbrăcat cei doi copii, Kingston (şapte ani) şi Zuma (cinci ani) în echipament sport de culoare roşie.La eveniment a fost prezent şi fostul coleg de la "No Doubt" şi fostul iubit al vedetei, Tony Kanal. Acesta a venit cu fiica sa, Coco (trei ani) şi soţia, Erin Lokitz, scrie cotidianul britanic Daily Mail.Gwen a scris pe Twitter că este "geloasă" pentru show-ul reuşit de Bruno Mars în pauza meciului de fotbal.

Cântăreaţa a postat duminică şi o fotografie preţioasă, necunoscută presei şi fanilor, realizată în 1983, în timp ce îi cerea un autograf lui Sting, aflat pe o motocicletă, pe atunci solistul trupei Police. Îmbrăcată în pantaloni scurţi kaki, o bluză de culoarea muştarului şi încălţată cu sandale albe, Gwen Stefani era atunci o tânără necunoscută.Gwen a mai postat o imagine de acum 12 ani, de pe vrema când făcea parte din grupul No Doubt.

"12 ani de atunci? Nu se poate!", a glumit ea pe Twitter.Cântăreaţa a dezvăluit în ianuarie că urmează să nască un băieţel. "Eram pregătită să predau coroana (băieţelului său în vârstă de şapte ani, Kingston, n.r.), dar cred că sunt încă regină în casă. E băiat (…)", a scris artista pe platforma Instagram.

Cântăreaţa, care este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu linia de haine L.A.M.B., a afirmat recent că adoră să fie mamă şi să îşi vadă copiii crescând: "E minunat să fii mamă, dar nu este tocmai cum te aşteptai să fie, e un proces treptat. La început, viaţa e la fel (...), dar pe măsură ce copiii încep să crească, viaţa ţi se schimbă (...). Când ai o familie, lucrul acesta te face să pătrunzi mai mult în lumea adultă."Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak".Cântăreaţa mai are doi copii cu soţul ei, muzicianul britanic Gavin Rossdale, cu care s-a căsătorit în 2002: Kingston, în vârstă de şapte ani, şi Zuma, în vârstă de cinci ani.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mara pe 4 Feb 2014, 16:12
    Informeaza-te corect!

    Zuma e tot baiat, nu fata! Gwen a spus ca era pregatita sa predea coroana in eventualitatea in care al treilea copil ar fi fost fata, insa e tot baiat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod