Călătoria sentimentală a Iuliei Albu. De la o căsnicie fericită spre o nouă nuntă

La începutul anului 2013, Iulia şi Mihai Albu anunţau că se despart, însă la doar câteva luni după ce au divorţat, s-au afişat din nou împreună şi au anunţat că s-au împăcat. Acum, la aproximativ un an de la pronunţarea divorţului, Iulia şi Mihai Albu par a se fi despărţit definitiv.

La mijlocul lunii ianuarie, Iulia Albu a fost surprinsă de paparazzi în timp ce cobora din maşina unui om de afaceri machedon, pe numele său Kostas Hegiverta. Potrivit tabloidelor, fosta soţie a lui Mihai Albu şi-ar fi petrecut noaptea la acesta acasă, renunţând definitiv la creatorul de pantofi.

Invitată în platoul emisiunii „WOWbiz“, de la Kanal D, Iulia Albu a vorbit săptămâna trecută despre relaţia pe care o are cu afaceristul, afirmând că nu este nimic real şi că este doar prietenă cu Kostas Hegiverta. „Motivele care au stat la baza despărţirii mele de Mihai nu au fost niciun bărbat şi nicio găină. Am încercat amândoi să salvăm relaţia, dar dacă nu s-a putut, asta e. La un moment dat, având în vedete situaţia dintre mine şi fostul meu soţ, am hotărât să vând apartamentul în care locuiesc în prezent.

Am preferat să apelez la o cunoştinţă, care mi l-a recomandat pe Kostas. El mi-a intermediat legătura cu anumite agenţii, dar într-un mod foarte discret. Este un bărbat care arată bine, şarmant, inteligent. Este un bărbat de care orice femeie se poate simţi atrasă. De ce nu şi eu? Avem o relaţie de prietenie, care, dacă ne dorim amândoi, poate evolua într-o relaţie. Timpul va hotărî dacă el va fi prinţul. Dacă vom avea o relaţie vă invităm la nuntă“, a spus Iulia Albu.

Aflând de noua relaţie pe care se presupune că o are Iulia, Mihai Albu a postat pe Facebook un mesaj cu subînţeles. „A căzut tot cerul pe mine“, a scris designerul pe celebra reţea de socializare.

Întrebat de reporterii de la Acasă TV dacă are o relaţia cu Iulia Albu, Kostas Hegiverta a afirmat, la fel ca şi Iulia, că ei doi sunt doar prieteni.
„Nu avem niciun fel de relaţie. Ne-am cunoscut prin intermediul unei cunoştinţe comune. M-a rugat să o ajut să-şi vândă un apartament. Ne cunoaştem de o lună de zile, dar nu este adevărat că suntem împreună. E o super femeie. E o fată educată, manierată. Este o femeie care-şi câştigă singură existenţa, care se întreţine singură. Ea este o femeie singură, eu sunt un bărbat singur. Eu ştiu? Trebuie încercat! Trebuie să începi o relaţie ca să vezi dacă eşti compatibil cu cineva“, a spus bărbatul.



Observând că paparazzii şi presa de scandal nu-i dau pace, Iulia Albu a încercat încă o dată să facă lumină în privinţa relaţiei pe care se presupune că o are cu machedonul. Potrivit vedetei, ea l-a anunţat pe Mihai Albu că între ei nu mai este nimic şi că relaţia lor nu poate avea niciun viitor.

Acest lucru a fost confirmat şi de Mihai Albu, care a afirmat că fosta lui soţie a venit cu trei zile înainte de apariţia fotografiilor şi i-a comunicat că între ei nu mai există sentimente şi că, oficial, sunt doi oameni liberi.

Cu toate că Mihai şi Iulia s-au despărţit amiabil, fosta soţie a creatorului de pantofi a lansat acum un atac dur la adresa lui Mihai Albu, afirmând că acesta nu ştie să piardă şi că, în ciuda faptului că el şi-a dorit divorţul, pe motiv că era nefericit, acum tot el o caută să se împace. „Îmi trimite mesaje noaptea prin care-mi spune lucruri nu tocmai flatante, în care-şi exprimă frustrarea. Mihai îşi doreşte foarte mult să ne împăcăm şi acum mă caută. Mihai este un om care nu ştie să piardă.
Un bărbat trebuie să ştie să fie bărbat. Acest om şi-a dorit divorţul. A afirmat în faţa tuturor prietenilor noştri că este nefericit. A vrut divorţul şi i l-am dat“
, a spus Iulia Albu.

Mihai Albu s-a arătat mirat de cele spuse de fosta lui soţie şi a afirmat, la Acasă TV, că nu ea a pus punct relaţiei cu el, ci invers, iar faptul că Iulia tot apare acum în public reprezintă faptul că ea vrea să arate lumii întregi că este o femeie liberă.

3 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod