Hollywood: Moartea tragică a lui Philip Seymour Hoffman. 10 roluri care l-au consacrat!

Philip Seymour Hoffman se alătură unui număr mare de oameni talentaţi care au murit prea devreme din cauza dependenţei de droguri. Actorul american în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York.

Trupul neînsufleţit a fost descoperit în baia apartamentului său de către un scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgenţe. Primele rezultate ale anchetei arată că decesul starului a fost provocat de o supradoză de droguri.

Actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri.
Deşi a renunţat la droguri timp de 23 de ani, Hoffman a cedat ispitei şi e reluat obiceiurile în 2012. În 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.

Câştigător al unui premiu Oscar, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei sale. De-a lungul carierei, a câştigat, alături de Oscar, un Glob de Aur (şi alte trei nominalizări), un premiu BAFTA (şi patru nominalizări) şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.
De asemenea, Philip Seymour Hoffman şi-a dovedit talentul şi în teatru, remarcându-se în numeroase producţii puse în scenă pe Broadway şi a fost recompensat cu două premii Tony.

Iată câteva dintre rolurile care i-au adus aprecierea şi dragostea publicului!
1 din 11

Scent of a Woman - Parfum de femeie (1992)

Alături de Al Pacino, Hoffman a jucat în "Parfum de femeie" (1992) rolul lui George Willis Jr., un student.

MAI MULT DESPRE: Philip Seymour Hoffman
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod