Florentina Opriş, despre relaţia cu Sorin Mărcuş: "Nu credeam să mai pot simţi aşa ceva!"

La doi ani de la moartea soţului ei, Sorin, prezentatoarea TV iubeşte din nou. Ea a fost surprinsă să descopere că se poate îndrăgosti încă o dată.

În decembrie, presa anunţa că Florentina Opriş e în al nouălea cer după ce a fost cerută în căsătorie. Postarea ei de pe Facebook demonstra că este din nou fericită: "Viaţa este frumoasă şi merită trăită! Mulţumesc lui Dumnezeu că există oameni dragi în jurul meu care mă iubesc şi mă fac să mă simt ca o prinţesă în fiecare zi"!.

După mai multe zvonuri despre relaţia sa cu omul de afaceri Sorin Mărcuş, Florentina Opriş a acceptat să discute deschis în legătură cu această schimbare din viaţa ei. Ea a dezvăluit pentru Click! cum şi-a cunoscut actualul partener şi cum se simte în această nouă relaţie.

Prezentatoarea Tv a spus că ei se ştiu de mulţi ani şi s-au revăzut la lansarea primei sale cărţi, în urmă cu doi ani.

"Atunci am aflat că el a divorţat, după care ne-am mai auzit din când în când la telefon. În ultimii doi ani, eu am fost mai mult plecată, am călătorit ca să-mi pun gândurile în ordine. Mi-am dat seama că viaţa nu poate merge înainte dacă mă uit înapoi. Mă bucur de tot ce am trăit cu soţul meu, el m-a creat aşa cum sunt, dar ştiu că el şi-ar fi dorit să fiu fericită şi de acum încolo", a mărturisit prezentatoarea emisiunii "Sport, dietă şi o vedetă" de la Prima TV.



Florentina i-a dat o şansă lui Sorin, care a avut multă răbdare cu ea.

Între cei doi s-a format o legatură incredibilă, care o uimeşte pe Florentina. "Suntem pe aceeaşi lungime de undă, îmi dă o stare de bine şi linişte cum nu am crezut că voi mai simţi prea curând. Şi ştiu că acest lucru este valabil şi pentru el, deoarece înainte era altfel, mai nestatornic, conform spuselor lui şi ale apropiaţilor", a spus vedeta.

Mărcuş are numai cuvinte de laudă despre Florentina. "Am fost singur timp de şase luni, după ce am pus punct relaţiei cu Monica. Acum sunt cu Florentina. Este o femeie remarcabilă", a spus el pentru Click!.

Deocamdată, noul cuplu nu şi-a făcut un plan de viitor, preferând să trăiască clipa şi să se bucure de această fază a relaţiei lor.
Ei se bucură acum de o vacanţă de două săptămâni la schi în Austria şi Elveţia.



În ianuarie 2012, Florentina Opriş și-a pierdut soțul, fost sportiv de performanță. Acesta a murit la vârsta de 46 de ani, din cauza unei maladii rare. Cei doi erau căsătoriți din 1988 şi aveau împreună un băiat, Leon, în vârstă de 19 ani.

"Nu m-am așteptat să nu mai fie, am sperat că starea lui se va îmbunătăți. Sorin e parte din mine, e jumătatea mea. Fiul nostru este un copil bun. Mă susține, deși îi este și lui foarte greu. Facem lucrurile așa cum și-ar fi dorit Sorin", mărturisea realizatoarea TV pentru ziarul Naţional.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod