Bianca Drăgușanu şi Victor Slav au depus la notar actele de divorţ!

Conform legii, ei au la dispoziţie 30 de zile în care vor decide dacă se despart sau rămân împreună.

După nenumărate speculații și informații la care au ocolit un răspuns clar, cei doi au depus miercuri actele la notar. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav fac astfel primul pas spre încheierea mariajului lor agitat.

Bianca a declarat în emisiunea "La Măruţă" că a mers la notar convinsă că acolo se va împăca cu soţul ei. Cu câteva ore, roşcata era veselă şi se ținea de glume pe Facebook. Ea a postat, miercuri dimineaţă, pe pagina sa, o imagine amuzantă cu un om de zăpadă. "Decât să citiți ziare sau să vă luați după bârfe din <<surse>>, mai bine faceți oameni de zăpadă;))) Vă pup și vă doresc o zi cu mult soare!", le-a scris Bianca celor care intrau pe pagina sa de Facebook.



După câteva ore, vedeta a postat un mesaj prin care anunţă clar că este singură.

"Singură, că aşa-i frumos", a scris ea.

Cu câteva ore înainte să se afle în presă despre divorţul dintre Bianca şi Victor, Cristea a dat de înțeles că știe ce urmează. "Totul este sub control", a scris "Prinţul" pe Facebook, lăsând impresia că are un plan bine stabilit în ceea ce priveşte o posibilă relaţie a lor, dacă roşcata îşi va da consimţământul, scrie Libertatea.

Zvonurile potrivit cărora Bianca și Victor nu se mai înțeleg și doresc să divorțeze au apărut în toamna anului trecut, la scurt timp după ce ei s-au căsătorit. Cei doi au susținut că aceste informații sunt doar speculații fără nicio bază reală, însă tabloidele au continuat să scrie despre despărțirea lor.

La sfârșitul lunii octombrie, presa a scris că fosta asistentă TV a făcut o întrerupere de sarcină.



Problemele cuplului s-au accentuat după escapada de la Paris pe care Bianca a avut-o cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. La doar patru zile după Revelion, Bianca şi-a lăsat soţul acasă şi a plecat singură la Paris. Acolo însă o aştepta Adi Cristea, despre a căror poveste de dragoste s-a zvonit că a continuat chiar şi după ce a început relaţia cu Victor Slav. Potrivit echipei de la "Un show păcătos", cei doi au fost văzuţi luând masa într-un restaurant din capitala Franței.

"Cuplul" s-a întors în ţară cu avioane diferite. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o "coincidenţă".

Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.
A doua zi, invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Victor Slav a spus că e decis să divorțeze: "Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez."

După mai bine de o lună în care au tot vorbit, au avut mai multe întâlniri şi în care roşcata şi-a pus cenuşă în cap şi i-a făcut declaraţii lui Victor, părea că prezentatorul a lăsat garda jos. În cele din urmă, ei s-au prezentat miercuri în faţa notarului cu actele de divorț.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat religios, pe 29 septembrie, la biserica Oltea, din Capitală, evenimentul fiind foarte mediatizat și considerat "nunta anului".



În luna noiembrie a anului trecut, postul România TV a anunțat în exclusivitate faptul că Victor Slav și Bianca Drăgușanu vor divorța în ianuarie 2014 și că mariajul lor a fost doar o acțiune de imagine, stipulată într-un contract cu clauze foarte clare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod